Издвајамо Србија

ВОЗАЧ КОЈИ ЈЕ УДАРИО ДЕУ ДАО ПРВИ ИСКАЗ: За стравичну несрећу у којој је водитељки ОТКИНУТА РУКА окривио…

Фото: Инстаграм принтскрин

У Првом основном тужилаштву у Београду у својству осумњиченог саслушан је Б.Ј. возач који је управљао аутобусом, детаљно износећи своју одбрану поводом кривичног дела „тешко дело против безбедности јавног саобраћаја, рекла је портпарол тужилаштва Александра Ђенадић.

Ова саобраћајна незгода се догодила 7. фебруара око 6 часова код београдске болнице „Др Драгиша Мишовић“. Б.Ј. је за несрећу окривио клизав коливоз, на који се излила вода која је заледила и спречила аутобус да се заустави на време, иако је почео да кочи на време.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он сматра да је аутобус који је возио био уредан и да је кочиони систем био исправан.

Додао је да су и путници приликом изласка из аутобуса на том месту такође клизали. Изразио је жаљење због свега што се догодило, напомињући да се више пута распитивао за стање повређене водитељке која је том приликом тешко повређена.

Тужилаштво планира да у наставку поступка испита сведоке, односно учеснике саобраћајне незгоде, као и Ђурђевићеву када буде била у могућности. Такође ће наложити да се обави саобраћајно-техничко вештачење на околности просторно-временске анализе и утврђивања узрока настанка саобраћајне незгоде.

 

Извор: Курир.рс/Тањуг