Издвајамо Србија

ВУЧИЋ ЗАКАЗАО ХИТНУ СЕДНИЦУ ОД ВЕЛИКЕ ВАЖНОСТИ ЗА СРБИЈУ: Доноси се битна одлука!

У 17 часова почеће седница Председништва СНС, на којој ће бити речи и о ванредним парламентарним изборима, каже потпредседница странке Марија Обрадовић.

Обрадовић је рекла да ће на седници бити речи и о Косову и Метохији, економској ситуацији у Србији и инвестицијама, али и припремама за предстојећу скупштину странке.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Кад се чланови Председништва упознају са две кључне тачке, КиМ и економијом, поставе питање да ли је време за изборе и уз то додају и информације о рејтингу странке и позицијама страначких функционера, добијате прави одговор на питање да ли су Србији потребни избори – рекла је Обрадовић.

Функционерка СНС је истакла да је, према свим истраживањима, СНС далеко испред других политичких странака у Србији, те да о изборима више треба да брине опозиција. Обрадовић је прокоментарисала и поруку председника Србије и СНС Александра Вучића, који је опозицији рекао да се спреме за истину, а наводи да то за њу значи да вешала, тестере, насилни упади и притисци на медије нису нешто чиме се долази на власт и да ће опозиција морати да има озбиљан програм.

– Треба да укрстимо програме – рекла је Обрадовић и истакла да Вучић жели да прича са грађанима који су незадовољни, али не и са насилницима.

Говорећи о току вечерашње седнице, Обрадовић је рекла да ће се говорити о предстојећој скупштини странке, која ће бити прилика да СНС “мало проветри и прочисти своје редове”, али и да ће Вучић поднети члановима Председништва извештај о својим активностима поводом КиМ.

 

Извор: Srbijadanas.com