Издвајамо Србија

ЗА ТО СУ ОДЛИЧНО ПЛАЋЕНИ! Милојко и Милијана врбовани од стране обавештајне службе, разлог је ужасавајући!

Фото: Фејсбук принтскрин

Милојка (74) и Милијану (21), контроверзни пар, подметнуле су нам стране службе и они су тренутно на специјалном задатку!

Ово је шокантна теорија која се ових дана разрађује у једној мањој десничарској странци. Чланови те партије уверени су да се тренутно најпопуларнији и најбизарнији љубави пар у Србији није без разлога појавио баш пре десетак дана…

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ниоткуда су се појавили и својом ненормалном причом скренули потпуну пажњу и јавности и медија на себе! Због њих је све пало у други план! Док су заљубљени пар неки критиковали, а неки подржавали, читајући њихове сулуде изјаве и гледајући нове и нове слике, информација о срамној пресуди Радовану Караџићу у Хагу само је прошла поред нас. Исти је случај и с годишњицом НАТО агресије! И тај значајни датум, јубиларну годишњицу највећег злочина над Србима, засенили су ови несвакидашњи љубавници! Е, то не може бити случајност! Никако! – појашњава један члан те странке за „Ало!“ своја уверења.

Фото: Јутјуб

Зато, каже, дилеме нема да су они врбовани од неке стране обавештајне службе и да су за то сигурно добро плаћени.

– Њихова љубавна прича је неуверљива када се добро анализира. Прелепа девојка прича како је њој најлепши деда од скоро 80 година. Износе интимне детаље из спаваће собе са све пикантеријама, а народ то гута и замајава се тиме док се дешавају круцијалне националне ствари! Такође, од првог дана, страни медији се истовремено утркују који ће од њих пре пренети ову причу – наводи он.

И Божидар Спасић, дугогодишњи оперативац Државне безбедности, каже за „Ало!“ да је заиста невероватна коинциденција да се појавио антисоцијални и потпуно антинормални пар у време битни догађаји за читаво наше друштво.

– Није редак случај да поједине јаке обавештајне службе или информациони системи путем својих бироа покушавају да наметну неку тему која ће елиминисати оне теме које су непријатне за земље из којих потиче та обавештајна служба. Не верујем да су Милојко и Миљана директно врбовани. Вероватно су службе виделе да у нашем друштву постоји једна кап интересовања за морбидну причу као што је ова и онда су уз помоћ својих гласника и пипака које имају овде исфорсирали причу о њима и пустили их „у етар“. Тиме су директно смањили интензитет оних прича које је требало тог дана да буду главне – каже Спасић.

 

Извор: Ана Илић/Ало