Издвајамо Србија

ЗАСТРАШУЈУЋИ ЗЛОЧИН НА ФРУШКОЈ ГОРИ: Жену пред дететом силовали муж, кум и њихов пријатељ! Син ОТКРИО ДЕТАЉЕ!

Б. Ч. (39) пријавила је полицији 2016. године да су је муж, кум и његов друг силовали, малтретирали и тукли у једној кући у Војводини, и то пред њеним малолетним сином. Иако је прошло више од две и по године од тада, у тужилаштву у Новом Саду кажу да овај кривични поступак још у фази истраге.

Језив злочин који је потресао читаву Србију догодио се у јуну 2016. године у једној викендици на Фрушкој Гори.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Силовали су ме муж, кум и њихов другар у викендици. То се догодило након што сам побегла од мужа када ме је истукао. Моје дете је све то гледало“, описала је за Б. Ч. из једног места у Војводини, детаље десетогодишњег насиља које је наводно трпела од супруга.

Она каже да је њен деветогодишњи син био сведок и њених бруталних пребијања и силовања, током којих је њен муж тврдио да „дечак треба да види како се то ради са женама“.

– Батине су биле свакодневне. Без разлога ме је тукао, само сам га понекад питала за плату. Цела његова породица је то знала. Ћутала сам, јер је претио да ће убити и мене и дете. Ударао ме песницама, шутирао, тукао тушем по глави, сипао ми врућу супу на главу, гасио ми пикавце по телу, бургијом ме бушио по телу, разбијао чаше о главу, стављао ми љуте паприке у нос – описала је тада Б.Ч. тортуру кроз коју је прошла.

За чланове његове породице каже да су саучесници, јер је и пред њима знао да је свуче голу и туче, а они би се смејали.

Ипак Б. Ч., истини за вољу, никада није потражила помоћ лекара нити пријавила супруга полицији, како каже, „из страха“, што истражним органима отежава посао.

– У јуну ме је пребио, па сам побегла у викендицу. Ту ме прво он силовао, затим кум и на крају њихов другар. Када су завршили, муж ме је истукао и набио ми џак на главу. Убацили су ме у гепек и довели кући – прича она.

О насиљу је недавно проговорио њен синчић, након чега је отац Б. Ч. у октобру позвао полицију потпуно шокиран. Иако живи у близини, несрећни човек је први пут чуо за насиље које се дешавало.

– Феном јој је палио очи, чупао косу, чекићем за месо ју је ударао по лицу, песницама у нос, избио јој зуб, хтео је избости ножем, јела је измет. Мрзео сам га и плашио га се – наводи њен синчић.

Полиција је саслушала њеног супруга и двојицу његових пријатеља по пријави за насиље у породици и силовање, и проследила прикупљене информације тужилаштву.

Негирали оптужбе

– Изјаве су прослеђене Вишем тужилаштву које ће одлучити о кривичном гоњењу. Отежавајућа околност је то што Б. Ч. током десет година насиља ниједном није била код лекара, тако да не постоји ниједан извештај. Силовање у јуну је такође, нажалост, пријављено тек крајем октобра – каже извор упознат са истрагом.

 

Извор: Курир.рс/Блиц