Издвајамо Србија

ЗАТРУДНИ, НИЈЕ ТВОЈЕ, ПРИМИ *А АНА БРНАБА! Сергеј навијачком песмом испрозивао премијерку, а онда је добио одговор (ФОТО)

Фото: Јутјуб

Пропали глумац и политичар у покушају Сергеј Трифуновић наставио је са вређањем жена, па је тако поново ударио на председницу Владе Србије Ану Брнабић.

Наиме он је на свом Твитер налогу поставио болесну песму коју навијачи певају Ани Брнабић, а гласи: „Затрудни, није твоје – прими га Ана Брнаба“!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Осуде примитивног напада су пљуштале са свих страна, па је тако и градски одборник СНС у Београду Небојша Бакарец упутио је отворено писмо лидеру ПСГ-а, које преносимо у целости:

„Већ сам вас једном упозорио да престанете да се понашате као дивља звер. Одлучили сте да наставите са бестијалностима, и да се очигледно никада више не понашате као људско биће. Одлучили сте да се испишете из људског рода. На Твитер сте поставили једну од својих највећих гадости. Осим што опет вређате Ану Брнабић и Милицу Ђурђић, ви вређате све припаднице ЛГБТ популације, али и све жене. Садржај вашег твита представља најгрубље врађање мајчинских осећања и позива на сексуално иживљавање над вашом жртвом. Опет пропагирате насиље.

Скаредно је то што, док покушавате да понизите друге, оне који вам ништа нажао нису учинили, ви обесно боравите на вишенедељном скијању у САД, у Аспену. Наравно да се поставља питање одакле вам новац за путовање и боравак у ексклузивном ски центру, о коме 99 одсто грађана може само да сања? Од продаје наркотика?

Пре овога, вређали сте тек рођено дете Милице Ђурђић, али и Ану Брнабић и Милицу Ђурђић. Да ли постоји било шта што вам је свето? Да ли постоји бестијалност коју бисте себи ускратили? Изгледа да не постоји. Покушавате да згазите само биће мајчинства, нежности и родитељства. Да ли сте опседнути или сте само дрогирани? Изгледа да сте у Аспену дошли до нових залиха тешких опијата.

Фото: Твитер принтскрин

Размислите, ако вам дозволе психоактивне супстанце. Имате 46 година, немате ни кучета, ни мачета, ни рода ни порода. Немате са ким да поделите интиму, немате са ким да поделите блискост. То је тешко, али то није алиби да се понашате као демон. Молим вас, немојте више вређати било кога. Молим вас немојте вређати новорођене, жене, децу… Ако је у вама остао и траг људскости, молим вас да се држите тог зрна спаса, вас ради. А и новорођенчад ће одахнути“, написао је Бакарец.

Он је овим писмо сасуо све у лице Трифуновићу, тако да верујемо да се Сергеј од овог „ударца“ неће лако опоравити.

 

Извор: Ало.рс