Србија

„ЗБОГ ЈЕЛЕНЕ СЕ ВИШЕ НИКАДА НИСАМ УДАВАЛА…“ Животна прича Дивне Карлеуше оставља без даха!

Фото: Јутјуб

Нови изазови нису били суђени…

У једном од последњих интервјуа Дивна Карлеуша испричала је своју животну причу, од љубавне везе са старијим мушкарцем из које је добила ћерку Јелену до рада на радију 101.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Похађала сам друштвени смер у Деветој београдској гимназији. Пре тога, побеђивала сам на такмичењима у рецитовању и писању песама. Мада сам желела да упишем Ликовну академију јер сам лепо сликала, нису ме примили. И данас ме сликање опушта па знам да скувам кафу, пустим музику и по целу ноћ бојим платно. Када је за то дошло време, уписала сам Правни факултет, али га нисам завршила јер сам се врло брзо заљубила, удала и постала мајка – евоцира успомене Дивна на период када је са само 17 година упознала своју велику љубав.

View this post on Instagram

Baki…😞

A post shared by Divna Karleusa (@divnakarleusa) on

– Драган ми је био комшија. Допадао се и мојим другарицама јер нас је све шармирао као искуснији и једанаест година старији момак. Све смо биле заљубљене у њега, а док су друге одустајале, ја нисам. Забављали смо се три године, а онда одлучили да се венчамо јер сам остала трудна. Јелена је рођена као плод праве љубави јер су те тинејџерске љубави најјаче. Касније је било можда и бурнијих и лепших, али тако искрених више никад. Уочи венчања, целу ноћ сам са мамом и сестром правила торте, а свечаност смо организовали у Дому краљевског ваздухопловства на Студентском тргу. Певао је Маринко Роквић, а свирао оркестар Аце Шишића – сећа се водитељка која је годину дана након порођаја почела да се бави новинарством.

– Јелена ме је тотално обузела, а и није ми се учило, па сам напустила факултет. Много година касније, пошто нисам смела да излазим, ноћу сам слушала радио. Неколико година касније јавила сам се на конкурс за хонорарног сарадника и тадашњи уредник Радија 202 Михаило Ћурчић дао ми је шансу у Информативној редакцији. Потом сам на Првом програму радила Вечерњу ревију жеља, а мој глас је годинама желео добар дан и слушаоцима Посела 202. Лагано сам почела да се бавим естрадом и од његовог оснивања била сам члан Радија 101. Прво сам радила као водитељ, а потом и уредник, све док га, пре пет година, нису затворили – истиче Дивна која је у пословном задовољству пронашла уточиште од развода.

View this post on Instagram

LN …😴

A post shared by Divna Karleusa (@divnakarleusa) on

– Имала сам захтеван посао који ми је доносио задовољство, али и умор. Кад сам радила, Јелену су чувале мама и тетка. Није такав темпо мог посла био разлог развода. И мој бивши супруг је имао специфично занимање. Звучи као фраза, али неслагање нарави и међусобно засићење након седам година довели су до разлаза. Засићење не значи да се мени неко други свидео, нити њему. Нисмо више били насмејани, нисмо заједно гледали телевизију, више није било недељних ручкова… Схватили смо да је бољи добар развод него лош брак. Растали смо се као пријатељи, а данас мој бивши супруг има диван брак, прелепу младу и згодну жену и два преслатка сина – искрена је Дивна.

View this post on Instagram

Moje sve !!! ❤️❤️❤️

A post shared by Divna Karleusa (@divnakarleusa) on

Захваљујући свом очаравајућем гласу, стекла је армију обожавалаца који су јој, иако нису знали како изгледа, често приређивали изненађења.

– Зафркавала сам се у програму на помало мушки начин, па су ме прозвали женски Минимакс. Веома брзо сам постала популарна, добијала сам писма, али и љубавне песме. Било је и претећих порука које су плашиле целу редакцију, али и великих букета цвећа. Нико није знао како изгледам, али су ме, где год проговорим, препознавали по гласу – с осмехом каже новинарка која је многим успешним певачима помогла да се прославе.

View this post on Instagram

HB !!! 🎁🍀🍾🎂❤️❤️❤️

A post shared by Divna Karleusa (@divnakarleusa) on

Дивна која је телевизијску популарност стекла учешћем у ријалити програму Велики брат, из којег је изашла с новим плановима.

– У кући сам напунила батерије и спремна сам за нове радне изазове. Јер, када се пре пет година затворио Радио 101, једно време радила сам у прес служби Радио Београда, а потом одабрала такозвани социјални програм. Након 33 године радног стажа и две на бироу, сада могу да радим као слободан стрелац, да будем аутор и направим своју, другачију емисију. Сматрам да сам у животу баш имала среће. Познајем многе који су се трудили и радили као ја, али је нису имали. Неко одозго нас гледа, чува и захвална сам на томе – закључује Дивна.

 

Извор: srbijadanas.com