Издвајамо Србија

АЛБАНЦИ У ПАНИЦИ ЗБОГ ПИСАЊА МЕДИЈА: ПУТИН ДАО СРБИЈИ ТАЈНО ОРУЖЈЕ! Русија из центра у Нишу ПЛАНИРА ИНВАЗИЈУ НА КиМ!

Руска Федерација има геостратешки интерес за Западни Балкан, као и за читав Медитеран, преносе албански медији

Бројни албански медији су јуче објавили вест да је председник Русије Владимир Путин дао Србији моћно “софистицирано оружје”! Према писању тамошњих портала, најмодерније оружје је из Русије тајно пренесено у Руско-српски хуманитарни центар у Нишу и биће употребљено за наводну инвазију на Косово!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

“Русија је продала софистицирано оружје Србије, укључујући борбене авионе Миг-29 и тешка оклопна возила. Она жели да изазове насилни сукоб између Косова и Србије како би дискредитовала косовски пројекат и збунила САД и НАТО у регионалним споровима” , пишу тамошњи медији, додајући да је хуманитарна база у Нишу заправо тајни шпијунски центар за земље у региону.

Они наводе да Русија има геостратешки интерес за Западни Балкан, као и за медитеранске земље, будући да Балкан посебно нуди добру прилику за Русију да преузме политичких и економских мера за угрожавање геостратешких интереса ЕУ.

Војно политички коментатор Мирослав Лазански тврди да то што су Албанци у паници не би требало да нас дотиче, или узнемирава.

То што пишу су најобичније глупости, центар у Нишу има искључиво хуманитарну намеру и не знам зашто бисмо то било коме по стоти пут објашњавали или доказивали. Ако је њима лепше да они мисле да се тамо крије “софистицирано оружје” , нека их, изјавио је он.

 

Извор: Еспресо.рс