Издвајамо Србија

„АНЂЕЛИ НЕКА ТЕ ЧУВАЈУ, ТИ ТО ЗАСЛУЖУЈЕШ!“ Пријатељи се опраштају од трагично настрадалог спортисте (ФОТО)

Никола Девић (22) трагично настрадали младић у саобраћајној несрећи која се синоћ догодила на путу између Старе и Нове Пазове, био је дугогодишњи члан рукометног клуба „Нова Пазова“, а овај клуб се сада опростио од њега на друштвеним мрежама.

– Тужна вест потресла је Нову Пазову. Дугогодишњи члан рукометног клуба „Нова Пазова“ Никола Девић, трагично је настрадао у саобраћајној несрећи. Анђели нек те чувају јер ти то заслужујеш! – Стоји уз фотографију на Инстаграм страници овог клуба.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Његови пријатељи изјављују саучешће уз речи: „Девке, почивај у миру“.

Подсећамо, младић Никола Девић (21) и Александра Коларов (49) изгубили су живот у несрећи која се догодила на путу између Старе и Нове Пазове синоћ око 22 сата, док је двоје њихових сапутника још увек у тешком стању.

– Несрећа се догодила синоћ око 22 сата када је аутомобил марке фолксваген пасат идући из правца Старе Пазове ка Новој слетео са пута и ударио у дрво. Двоје младих је на лицу места изгубило живот, а двоје тешко повређених је превезено у Земунску болницу – рекли су у МУП-у.

Posted by Nikola Devic on Saturday, July 23, 2016

Према речима пријатеља, њих четворо се враћало кући у Нову Пазову са свадбе која је била Старој Пазови и у тренутку претицања су изгубили контролу над возилом након чега су слетели са пута и закуцали се у дрво. Никола и Александра на лицу места су изгубили живот, док двоје осталих се тренутно налазе на интензивној нези Земунске болнице и у тешком су стању.

Свадба са које су се враћали била је свадба њиховог колеге из фирме коју држи, према писању Курира Александрин муж у којој су сви били запослени. Курир наводи и да је Александра снајка прослављеног српског фудбалера Александра Коларова.

На његовом Фејсбук профилу стоји да се годинама интензивно бавио рукометом и већина фотографија је са разних утакмица на којима је играо. Такође, Никола је био страствени навијач Партизана, па је доста објава посветио свом омиљеном клубу.

 

Извор: srbijadanas.com/Блиц