Издвајамо Србија

ЧЕКАО ДА ПРОЂЕ 40 ДАНА ОД ДИВНИНЕ СМРТИ: Душко ПРЕДАО папире за РАЗВОД од Јелене! Карлеуша тражи…

А сад стварно адио!

Домаћа штампа у сутрашњим бројевима пише како је Душко Тошић дефинитивно одлучио да оконча брак са Јеленом Карлеушом, а да о томе сведоче и његови потези последњих дана.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, фудбалер који сада борави у Кини, где игра за фудбалски клуб Гвангжу је сачекао да продје 40 дана од смрти Дивне Карлеуше како би жени Јелени уручио папире за развод.

– Знало се од самог почетка да Тошић неће опростити превару Јелени Карлеуши нити да ће прећи преко свих скандала који се тичу Огњена Врањеша и његове жене – каже извор „Српског телеграфа“ и додаје да је овај брачни пар покушао преброди разне ударе, али на ово са Огњеном Тошић није могао, а да не реагује.

Према сазнањима „Курира“ фудбалер је још у суботу отпратио још увек закониту супругу на Инстаграму, а она му је узвратила истом мером. Како наводи овај лист, Тошић је одлуку о разводу са певачицом донео још док је њена порно афера са Огњеном Врањешом била у јеку, али је одгодио ту формалност због смрти Јеленине мајке Дивне.

После порно афере Душко је замало подлегао Јелениним молбама и био је спреман да да шансу њиховом браку, првенствено због деце. Али поруке које је његова жена наводно разменила са Огњеном, а које су у појединим медијима објављене у фебруару, подстакле су га да пресече и остави је. Када је прочитао ту преписку, наводно му је пукао филм! Одмах је позвао адвоката у Београду, који му је предложио да прво понуди Јелени споразумни развод брака, што је он и прихватио, јер је, пре свега због њихових девојчица, желео да се растану у миру.

Тако је адвокат у петак, 1. марта, Јелени послао захтев, што је њу шокирало, па га је одмах позвала и тражила објашњење – наводи „Курир“.

 

Извор: srbijadanas.com/Курир/Српски телеграф