Издвајамо Србија

ДАЧИЋ ИЗДАО АЛАРМАНТНО УПОЗОРЕЊЕ ГРАЂАНИМА: У студију РТС-а сви занемели! (ВИДЕО)

Фото: Јутјуб

Шеф српске дипломатије рекао је свој став

Министар спољних послова Србије Ивица Дачић изјавио је, поводом саопштења амбасаде Велике Британије у коме је саветовала своје грађане да не путују на север Косова због криминала, да и он упозорава грађане Србије да не путују у ту земљу због велике политичке нестабилности и јер је тамо тренутно велики политички хаос.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

“Ако (грађани) имају неке друге дестинације, препоручујем им да не иду тамо да не би били у опасности због свакодневних демонстрација. Намерно сам циничан, јер када неко поред терориста, кољача и злочинаца у Приштини говори да је криминал на северу Косова, то је лаж. Сигурно га има, али нема га више него у Приштини, почев од трговине људским органима па до ратних злочина, начина на који се финансира албанска мафија која је главна у тој истој Великој Британији”, рекао је Дачић за РТС.

Према његовим речима, то може да се посматра и са политичке стране зашто они баш сада говоре о северу.

“Приштина је свесна да им ствари не иду на руку и да се ствари одвијају ка договору, а они договор не желе и сматрају га губитком у односу на оно што су постигли, а то је да су прогласили независност и зато улажу све да договор блокирају”, рекао је Дачић.

 

Извор: Еспресо.рс