Здравље Издвајамо

ДОКТОР СИМОНЦИНИ ТВРДИ: Рак је ОБИЧНА гљивична инфекција, лечи се намирницом коју сви имате у кухињи!

Доктор Симонцини преко двадесет година успешно лечи пацијенте од свих типова рака!

Код оваквих терапија немате шта да изгубите! Болну реалност, све чешће појаве болести рака коју је готово свако искусио, бедни крај пријатеља или познаника, све је то повезано с неуспесима службене онкологије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

“Ми морамо доказати да је савремена онкологија неспособна да одговара на питања и потребе оних који су оболели од рака и због тога је наша морална и етичка обвеза да покушамо да пронађемо право решење за најтеже и најболније болести нашег времена”, говори др. Тулио Симонцини који тврди да је рак обична гљивица (ЦАНДИДА) која се лако лечи содом бикарбоном. Содом бикарбоном лечи се и киселост организма, што је још један од узрочника рака.

Рак је гљивица

„Око 100 година стара, основна теорија о раку заснована је на хипотези неисправности гена. Ово становиште подразумева да је рак интрацелуларни. Међутим, с моје тачке гледишта, рак је гљивична инфекција, и један посебан ћелијски феномен,“ напомиње др. Тулио Симонцини који је направио медицинску револуцију открићем да је обична цандида или гљивица узрок рака, а лечи се свима доступном содом бикарбоном.

Кандида (Кандида)

У биљном свету, карциноми су узроковани гљивичним инвазијама, а може се рећи да се иста ствар догађа и у људским бићима. Гљивице увек са собом вуку тумор: налазе се у ин виво и у пост-мортем испитивањима. Међутим, научници верују да се оне развијају после почетка болести.

Моје мишљење је да су оне дошле пре: оне стварају рак, ослабе имунолошки систем и онда нападну цели организам. Свака врста рака је узрокована гљивицама из рода Цандида, што је наведено и у другим истраживањима, а хистолошки састав је резултат реакције одбране ткива против инвазије.

С временом ткиво постаје исцрпљено и производи само недиференциране (исте) станице. Рак се може назвати као “отпорни апсцес (чир)”, где се колоније формирају у центру и покрећу реакцију мноштва ћелија свуда око ње.

Сода бикарбона

Класични анти-гљивични лекови су неделотворни у лечењу тумора јер чврсте колоније могу бити нападнуте само на површини њиховог распона и након првог давања лека оне постају отпорне. Јака инфекција је много снажнија од једне бактерије. Зато једноставна гљивична инфекција може трајати вечно.

„Ја сам једноставно идентификовао твари које су у стању да продру у ове огромне инфекције: за рак унутрашњих органа то је сода бикарбона, а најбоља супстанца за елиминирање рака коже је јод тинктура, нарочито када се шири.”

Постоје многе публикације које описују делотворност натријум-бикарбоната на рак, и закључци у њима су увек тачни јер претпостављају интрацелуларне, ређе него антифунгална акције.

Третман

„Моји поступци су лечили људе 20 година. Многи од мојих пацијената су се опоравили у потпуности од рака, чак и у случајевима када је службена онкологија одустала. Најбољи начин да се покуша елиминисати тумор је да се доведе у контакт с натријум бикарбонат-ом, што је ближе могуће, например кориштењем оралне примене за пробавни тракт, клистира за ректум, испирање за вагину и материцу, интравенске ињекције за плућа и мозак, а инхалација за горње дисајне путеве.

Груди, лимфни чворови и поткожне грудвице се могу третирати локалном перфузијом. Унутрашњи органи могу бити третирани с натријум бикарбонатом лоцирањем погодних катетера у артеријама (јетре, панкреас, простате, и удова) или у шупљинама (на плућа или перитонеум).Важно је лечити сваки тип рака с правом дозом. За пхлебоцлисис, потребно је 500 цм на 5 % или 8,4 %; за спољне случајеве довољно је пробати да ли је укус слан. Понекад је паметно комбиновати различито преписивање лекова. Приликом сваког третмана, узети у обзир да се колоније тумора враћају између трећег и четвртог дана, а колапс је између четвртог и петог, тако да је шест дана давања лекова довољно.

Комплетан, делотворан циклус се састоји од шест дана третмана, а после шестог дана, се понавља четири пута.

За рак коже 0,7 % јод тинктура треба се мазати на оболело место 20-30 пута током дана, с циљем да се производе низ слојева коре. Након овог третмана, тумор ће нестати и неће се никад вратити.

Симптоми гљивице Кандиде албицанс:

Хронични проблеми коже од сврбежа преко осипа до екцема
Магловитост и несвест, немогућност фокусирањ
Кронични пробавни проблеми, гасови, надутост, грчеви, нестална или лоша столица, итд.
Анксиозност и / или раздражљивост
Опсесивно-компулзивни поремећај (ХПК)
Интензивна потреба за скробом и шећером
Промене расположења, изненадни изливи беса
Хронична исцрпљеност или умор, депресија
Ако имате више од два симптома, велика је могућност да имате узнапредовалу цандиду која доводи до рака. То никако не смете да игноришете.

Превентива или лечење од Кандиде

Развој кандиде мора бити обуздан. Непроверена цандида може довести до системске кандидијазе, што може изазвати симптоме који опонашају многе познате болести и довести до перфорације црева (стварања отвора у зиду црева), односно синдрома цурења црева. Цурење омогућава непробављене протеинима да нападну крвоток. Ово ствара реакцију имунолошког система против ових непознатих освајача који доводе до алергије на храну – уобичајено добре и здраве хране.

Дакле, прво треба елиминисати цандидине омиљене намирнице које садрже скроб и шећере било које врсте, укључујући и све слаткише и свеже воће, хлеб, тестенине, и бели пиринач. Једите сирово поврће неко време и кувајте на пари. Пошто је пробава отежана, кување на пари је боље за сада.

Неки користе сируп од семенки грејпфрута (не грожђа) да би убили део гљивица.

Терапија

Др. Симонцини, препоруча кориштење соде бикарбоне без додатака алуминија или фармацеутске соде бикарбоне у сврху лечења рака. Можете је купити у продавницама органске хране.

Како делује терапија:

Сода бикарбона драстично повећава лужнатост крви, што уништава кандиду (која, према теорији др. Симоницинија, узрокује рак). Сода бикарбона се, за разлику од свих других анти-фунгицидних третмана, на које гљивице могу постати имуне, врло лако шири ткивом у којем има гљивица и изузетно лако улази у ткиво с тумором или раком.

Због те своје одлике, сода бикарбона брзински дезинтегрира тумор. Због истих својстава соде бикарбоне, гљивице више нису у стању да праве штету и у ствари су у потпуности без одбране на напад овим природним хемијским спојем.

Поступак лечења:

Код карцинома желуца, црева, ректума и усне шупљине: Узимати једну чајну кашичицу соде бикарбоне ујутро и једну навечер с чашом воде, током једног месеца. Након тога рак би требао нестати.

Напомена: Не користити ову терапију дуже од 3-4 недеље! Ипак, у већини случајева, терапија др. Симонцинија захтева лекарску помоћ, у облику ињекција или интравенске терапије.

Интравенска терапија:

500 мл 5 %-постотног раствора соде бикарбоне директно у вену, сваког дана. Тако треба понављати док не добијете укупно 24 инфузије. Након тога проверите да ли се рак повукао!

За жене

Велики проблем код жена је интра вагинална цандида која је, према др. Симонцинину, узрок рака материце, циста и осталих туморских обољења које захватају вагинални део код жена. Рецепт за правилно лечење ове цандиде и превенцију рака женских органа је следећи: Два месеца перите вагинални део водом која је прокувана и охлађена (око 2 литре воде). У воду ставите 2 кашике соде бикарбоне. Без гела за туширање и осталих кемикалија.

Према др. Симонцини, сода бикарбона требала би излечити све туморске проблеме овом терапијим. Исто тако, он тврди да сода бикарбона једина може убити ову гљиву, а самим тиме и све облике рака.

 

Извор: Дневно/Б.З.