Издвајамо Србија

ФАТАЛНА – ПЛАВА УДОВИЦА! Првог мужа ВАРАЛА СА ДРУГИМ, којег је УБИО ЊЕН ЉУБАВНИК и за све оптужила мафију!

Фото: Фејсбук принтскрин

Немања Грчић (37) није жртва мафијашке ликвидације како се најпре сумњало, него убиства из страсти Зорана Димића (52), љубавника његове жене Данијеле Ђиласовић (43). Клупко чудних догађаја почело је да се одмотава када је полицији било сумњиво то што Данијела не показује жалост према убијеном мужу, иначе сараднику Алена Курине, има нелогичне исказе, али посебно је сумњив био пад на полиграфу.

Данијела је покушала да убеди полицију како је њен муж жртва мафијашког обрачуна, али је због неуверљивог исказа, непоказивања емпатије према убијеном супругу и пада на детектору лажи, истрага убрзо усмерена ка њој, после чега је убрзо и ухапшена.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Већ дан после убиства у изнајмљеној брвнари у Врднику у четвртак увече, постало је јасно да Грчићева жена није сведок него саучесник у овом тешком злочину,. Убица није, како је тврдила, упао у њихову собу те њу гурнуо и насрнуо на Грчића и упуцао га у груди, него му је управо она отворила врата и пустила га унутра.

Са оптуженим Димићем, који је и пре овог убиства издржавао затворску казну у полуотвореној установи, била је у паралелној емотивној вези.

– Данијела је пре Грчића била у браку са једним бизнисменом, са којим има сина. Када је поднела папире за развод већ је била у осмом месецу трудноће, а отац детета био је управо Грчић. Породила се пре званичног развода, а са Грчићем је после имала још једно дете, Против првог мужа подносила је неколико пријава јер није на време плаћао алиментацију – каже за „Блиц“ извор близак истрази.

Власница вртића и салона лепоте

Ђиласовић се и сама бавила бизнисом. Подигла је кредит и отворила један вртић, те салон лепоте који су били један поред другог у Тошином бунару.

Како је Грчић означени припадник групе Алена Курине, вође најјачег криминалног клана у Војводини, измишљења верзија осумњичене Ђиласовић деловала је могућом, међутим на саслушању није могла да прецизно опише нападача.

Тврдила је како је само имао качкет на глави и није био маскиран. Полицајци у одмах посумњали у истинитост исказа јер није успела да остави утисак ожалошћене жене којој је неко управо пред очима убио вољеног супруга. Након тога, није прошла ни на детектору лажи.

– Сумња се да је мотив злочина Димићева љубомора. Данијела је наводно дуже време обећавала свом љубавнику да ће се развести од мужа. Одлуку је стално одлагала, Димић је све више вршио притисак и на крају је изгубио живце и одлучио да га убије. Злочин су заједно испланирали, а детаљи ће изаћи на видело у даљем току истраге – наставља извор.

Грчић је како сазнајемо следећег дана требао да има пословни састанак у овом одмаралишту. Да ли му је управо супруга Данијела предложила да оду на ово скровито и забачено место, утврдиће истрага. Власница одмаралишта рекла је за „Блиц“ да је Ђиласовић раније долазила заједно са децом неколико пута овде на одмор, али да је Грчића видела први пут дан пре него што је убијен.

Грчић се доводио у везу с кланом Алена Курине и шверцом наркотика. Раније је осуђиван због продаје хероина и крађе возила, а привођен је и због наношења тешких телесних повреда. Због шверца наркотика, одлежао је затворску казну од три и по године затвора.

 

Извор: Блиц