Издвајамо Спорт

ФЕДЕРЕР ИСПРОЗИВАО ЂОКОВИЋА, А ОНДА СЕ ОГЛАСИО НАШ ТЕНИСЕР: Ноле брутално запушио уста Роџеру!

Роџер Федерер је у Мајамију освојио 101 титулу у богатој каријери. Швајцарски тенисер је и поред одличне партије против Џона Изнера био прилично нервозан после меча.

Разлог је Новак Ђоковић. Швајцарац је у последње време често узимао у уста српског аса у негативном контексту, а своју причу је наставио и на Флориди. Упитан да прокоменатрише Ђоковићеве ране елиминације на америчкој турнеји Федерер је кратко одговорио.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Прошлогодишњи резултати су били били фантастични, али у Индијан Велсу и Мајамију се видело да су Ђоковићеве титуле и резултати последица неспремности и повреда највећих ривала, а не само његовог квалитета. Питање је да ли ће Новак задржати прво место до краја године, јер од јула брани велики број бодова – истакао је Федерер.

Ово обраћање славног противника, приморало је Ђоковића на хитну реакцију. Најбољи тенисер света није желео више да трпи понижавање, па се кратким саопштењем обратио јавности.

Роџер Федерер је још једном показао право лице. Неколико пута нисам желео да одговарам на провокације и ударце испод појаса, али овога пута не могу да останем нем. Много ме је разочарао, стварно је много лош човек. Треба да се стиди – саопштио је Ђоковић.

Све ово могло би да се догоди у стварном свету да Ђоковић није оличење примереног спортисте и фер-плеј играча. Наравно, ни горе наведене речи Роџера Федерера нису истина.

Зато цењени читаоци, немојте да се љутите. Уживајте у Дану шале. А-при-ли-ли-ли…

 

Извор: Srbijadanas.com