Издвајамо Србија

ХАРАДИНАЈ ПРЕТИ ЗВАНИЧНИЦИМА СРБИЈЕ КОЈИ ДОЛАЗЕ НА КиМ: „Испитиваћемо вас сатима“

Фото: Јутјуб

Премијер лажне државе Косова Рамуш Харадинај најавио је могућност задржавања и полицијског испитивања званичника владе Србије који долазе на Косово!

Харадинај је рекао да се ради о реципрочним мерама на заустављање и испитивање званичника лажне државе српске националности од стране српских органа безбедности на административним прелазима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Не прејудицирам које ће мере да буду, али ми нећемо моћи да прећутимо чињеницу да се званичници наше владе, у овом случају косовски Срби, лоше третирају на граници од органа Србије. И ми ћемо користити исту праксу и зауставићемо их, да их држимо сатима, да пошаљемо обавештајну службу, полицију. Ако желе такве међусуседске односе… – рекао је Харадинај.

Самостална либерална странка саопштила је да је јуче њен представник Срђан Јовановић, иначе саветник премијера лажне државе, неколико сати задржан на административном прелазу „Бела земља“ од стране припадника МУП-а Србије и испитан од стране припадника Безбедносно информативне агенције.

Из ове странке најављују да ће њени функционери данас „организовано прећи прелаз Мердаре у знак протеста због све учесталијег заустављања и малтретирања функционера Самосталне либералне странке на прелазима“.

 

Извор: РТС/srbijadanas.com