Издвајамо Србија

ИСПОВЕСТ ШАБАНОВОГ МЕНАЏЕРА: Ево ГДЕ су завршиле ПАРЕ које је узео унапред! Гоца је све…

Фото: Јутјуб

„Рекао ми је шта је написао у тестаменту.“

Звонко Грујић, менаџер и пријатељ покојног певача Шабана Шаулића, тврди да је његова удовица Гордана Шаулић власницима локала који су до 2021. године унапред платили наступе, сав новац уредно вратила и да им не дугује ни динара.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Гоца је жена за сваку похвалу, она никоме никада није остала дужна. Ми смо већ све у евро вратили газдама клубова који су паре дали унапред. Сав новац је исплаћен – каже Звонко и открива да су то одмах после сахране регулисали и сада никоме ништа не дугоју. Осврнуо се и на његову и Шабанову сарадњу и истакао колико му је краљ народне музике помогао.

– Шабан је мени много помогао у каријери и за мене је био и остао најбољи човек ког сам упознао у животу. Ми смо имали неке своје тајне и други вид комуникације, то немам са осталим певачима. Никад му нећу заборавити све што је урадио за мене. Па да ли знате да ја све у животу што сам постигао, а постигао сам доста, дугујем њему? Баш све, јер сам ја са њим почео да радим пре 17 година – присећа се Грујић, који је данас познати и цењени естрадни менаџер у Аустрији.

Шабан је у њега толико имао поверења да му се чак поверио и када је тестамент писао.

– Он је у мене имао 100 одсто поверења, јер сам га ја заиста сматрао правим пријатељем. Он је написао тестамент још пре три, четири године и тада сам сазнао да све оставља својој деци и жени, које је највише и волео. За њих му ништа није било тешко – прича менаџер и наглашава да је Гоца одувек била глава куће, да није било ње, краљ народне музике би све паре потрошио по кафанама.

– Да није било Гоце, Шабан би све паре потрошио. Док је он скитао и проводио се у кафани, Гоца се бринула о деци. Па све троје су завршили високе школе, а то је све њена заслуга. Гоца је паметна жена, школована. Као пар, она и Шабан су супер функционисали. За целу породицу Шаулић само најбоље могу да кажем – завршава Звонко интервју за „Српски телеграф“.

 

Извор: Српски телеграф/srbijadanas.com