Србија

ИЗНЕНАДА! НАКОН ШАБАНОВЕ СМРТИ, ИЛДА ПОДЕЛИЛА СЈАЈНЕ ВЕСТИ! ПОНОВО СРЕЋА У ПОРОДИЦИ

Фото: Јутјуб

Цела породица је подржала.

Илда Шаулић, ћерка легендарног певача Шабана Шаулића, који је трагично изгубио живот у саобраћајној несрећи пре два месеца, решила је да се врати на музичку сцену.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Kако открива извор близак певачици, она чврсто верује да ће јој песма помоћи да се лакше избори са губитком оца, који је и сам, до последњег дана живота, певао.

– Шабан јој је увек говорио да мора да буде професионалац и да је њен посао да увесељава друге, чак и када њој није до забаве. Говорио јој је да ће јој песма помоћи да преброди и највеће туге, те да је она лек – прича извор за „Ало“.

Kако каже, од нечега се мора живети, те је то још један од разлога да поново узме микрофон у руке.

– Kао и у осталим професијама, када изгубите неког блиског, морате да радите. Идете на посао, а у себи патите. Та бол неће проћи ни за месец, ни за годину, али се мора радити и зарадити за хлеб – оњашњава извор.

Kако каже, одлуку да се врати на музичку сцеену није донела сама и напречац. У томе јој је помогао супруг Бојан, али ју је подржала и цела породица Шаулић.

– Тешко јој је било и да помисли на песму, а камоли да сама запева. Ипак, свесна је да ће јој посао одагнати мисли и да ће јој помоћи да лакше и брже преброди овај период.

Kако је даље објаснио, Илда би већ наредног месеца требало да има свој први наступ.

– Први наступ ће бити најтежи и најемотивнији. Kад њега преброди, све ће бити лакше. Такође, постоји велика шанса да Илда ускоро уђе у студио и сними нову песму посвећену оцу – завршава извор.

Извор: Srbija Danas/Alo