Издвајамо Србија

Ј.К. ДУШКУ ПОСТАВИЛА УЛТИМАТУМ: Потписаћу развод, ако ми даш ПЕТ МИЛИОНА ЕВРА!

Фото: Јутјуб

Јелена Карлеуша је рекла Душку Тошићу да ће му дати развод само ако јој одмах исплати пет милиона евра! Поп звезда је поставила овај ултиматум фудбалеру током бурне свађе прошлог викенда у Турској, сазнаје Информер.

Њихова расправа била је толико жестока да је ЈК одмах напустила заједнички стан у Истанбулу и отишла у хотел.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Свађа због Врањеша

– Јелена је провела четири дана у Истанбулу са тетком Данијелом Дмитровић и другарицом Јованом Дакић, док је за то време Тошић био у Кини. Право са аеродрома отишле су у фудбалеров луксузни стан у елитном „Зорлу центру“. Већ по доласку, Јелена и Душко су се чули телефоном и почели да се свађају због њене афере са Огњеном Врањешом, с којим је баш тих дана требало да се суочи на суду. Душко је у бесу затражио развод и нагласио да је најбоље да то учине по кратком поступку. Карлеуша се изнервирала, па га је уценила: „Добро, потписаћу развод, али само ако ми одмах даш пет милиона евра!“ – открива извор.

ЈК: НА ЗЛО ОДГОВАРАМ ТИШИНОМ
Душко Тошић се још није огласио поводом спекулација медија да спрема развод, док Јелена Карлеуша тврди да је све то лаж.

– На људско зло, мржњу и завист одавно одговарам тишином – поручила је ЈК на Инстаграму.

Према његовим речима, фудбалер кинеског клуба Гвангжу је побеснео и одмах отпратио Јелену на Инстаграму. Она је затим спаковала ствари и прешла у хотел, где је провела наредна три дана.

Дао јој Пиксијеву вилу
– Са тетком и пријатељицом је отишла у „Чираган палату Кемпински“, у којој ноћ кошта 400 евра по особи. Полудела је што Душко помиње развод и није хтела ни да чује да се врати у његов стан у главном граду Турске. Чак је рекла и да је пет милиона евра мало с обзиром на то да је он „тежак“ око 20 милиона. Затим је и она њега отпратила на друштвеним мрежама – тврди наш извор.

За сада није сигурно како је Тошић реаговао на овај захтев „мале од скандала“, али се још прошле године посаветовао са адвокатима на који начин да заштити имовину у случају развода. Због тога је куповао некретнине на име своје сестре Катарине Проданов, док је Јелени већ наменио вилу на Дедињу од 2,5 милиона евра, коју је купио од свог тренера Драгана Стојковића Пиксија.

 

Извор: Е.И./Информер