Издвајамо Србија

КРАЈ БРАКА Ј.К. И ДУШКА?! ТОШИЋ УРАДИО ОВО И ШОКИРАО СВЕ: Ово значи развод од Карлеуше?!

Невоље у рају!

Брак певачице Јелене Карлеуше и фудбалера Душка Тошића одавно је пољуљан, али њихови последњи кораци на друштвеним мрежама показују да приче нису празне.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, након Јелениног порно скандала са Огњеном Врањешом који је букнуо у јавности, Душко је држао страну својој партнерки па ју је бранио пред другима. Ни у једном тренутку у јавности није желео да је окриви иако се спекулисало да је Карлеуша по хитном поступку отпутовала код њега како би сачувала свој брак.

Душко је уз Јелену био и у болним тренуцима када је њена мајка Дивна преминула, али његов потез на друштвеним мрежама натераће вас да посумњате шта се то у њиховом браку дешава.

Када уђете на Инстаграм профил Душка Тошића и укуцате име Јелениног профила „карлеусастар“ међу особама које Душко прати, неће вам се појавити ништа.

Фото: Инстаграм принтскрин

Што показује да Јелена више није сфера Душковог интересовање јер када је не прати неће му излазити ни њене активности на почетној страни.

Међутим, Јелена која прати само 37 особа са свог Инстаграм профила, међу њима има и свог супруга Душка Тошића.

Фото: Инстаграм принтскрин

Шта се то дешава међу брачним партнерима, остаје нам да видимо.

Пре неколико сати, Душко је на инстаграм сторију објавио фотографију са сестром Катарином, којој је данас рођендан, а која је једна од најважнијих особа у његовом животу.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

Извор: Ало/Р.Ј.