Издвајамо Србија

Марију Милошевић задесила велика несрећа!

Марија Милошевић (54), ћерка бившег југословенског и српског председника Слободана Милошевића, покушава да се домогне свог стана од 253 квадрата на Дедињу, који јој је одузет да би се банци намирила дуговања њеног бившег пријатеља и гинеколога др Николе Антића, сазнаје „Ало!“.

Извршитељи су јој пре годину дана одузели четворособан стан вредан 800.000 евра и огласили продају, али је Милошевићева ћерка тужила Антића и тражи повраћај своје имовине.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Марија је преко адвоката поднела тужбу против др Николе Антића, којом жели да спречи продају луксузног стана. У тужби наводи да је преварена јер јој је Антић махинацијама украо стан – наводи извор „Ало!“.

Маријин стан у Булевару кнеза Александра Карађорђевића процењен је на 59.894.866 динара, а његова продаја на лицитацији, у мају прошле године, завршила се неславно, јер се за њега није јавио ниједан купац.

Марија је доставила доказе да је стан њен, док је и др Антић признао да је права власница плаца и стана – ћерка бившег председника СРЈ. Навео је да она нема ништа с његовим дуговима, али банка и извршитељи нису одустали од продаје.

– Марија је могла на време да спречи одузимање стана, али није ништа предузела. Упркос молбама адвоката и пријатеља, није послала пуномоћје из Црне Горе, којим би их овластила да туже Антића, иако су је свакодневно молили да то учини. Њој је било жао др Антића, јер је био дугогодишњи пријатељ њене породице, а поготово због тога што је тешко оболео – каже извор „Ало!“, добро упућен у прилике породице Милошевић.

Улаз у кућу у којој је Марија Милошевић имала стан од 253 квадрата, Фото: Даница Ћурувија/Ало
Милошевићева ћерка се освестила тек када је ђаво однео шалу и када су јој извршитељи закуцали на врата! Тада је, како је „Ало!“ ексклузивно објавио, на брзину иселила ствари из стана на првом спрату куће на Дедињу.

„Он је преварант, украо ми је стан“

Марија Милошевић је недавно за медије изјавила да је др Никола Антић преварант.

– Мој бивши најбољи друг, кум, подстанар, по занимању гинеколог. Додуше, није никаква уметност преварити најбољег пријатеља, неког ко ти верује, али јесте посебна прљавштина – рекла је Марија за један дневни лист.

Она је оптужила је др Антића да јој је украо стан.

– Никола Антић је у мом стану држао гинеколошку болницу и молио ме је да му продам свој стан да би га спојио са својим, који је спрат изнад. Хтео је да прошири болницу која је већ радила на тој адреси, а после ми је махинацијама тај стан украо – изјавила је Марија, оптужујући др Антића.

– Она је 2012. Антићу продала свој стан на другом спрату куће. Лекар је тамо држао гинеколошку ординацију с апартманима, али од пара није видела ни цент. Пошто је запао у дугове, луксузни стан отишао је на добош. Марија се договорила с Антићем да му прода стан у три рате, а за капару је требало да јој исплати 160.000 евра. Друге две рате, од 300.000 евра и 340.000 евра, требало је да уплати на рачун њеног пуномоћника, у року од три месеца, али је Марија на крају остала кратких рукава – испричао је раније за „Ало!“ Маријин близак пријатељ.

Доктор Антић је надоградио и адаптирао други спрат, али се проширио на Маријин стан на првом спрату, који је такође претворио у ординацију. Узео је кредите, па је Маријин и свој стан ставио под хипотеку.

Лекар не одговара на позиве

Доктор Антић је код нотара дао писмену изјаву да је преварио Марију Милошевић. Позвали смо га да би чули његов коментар, али он нам није одговарао.

– Антић је нелегално укњижио Маријин стан у катастру. Банка не може да прода било шта, док се води судски спор – каже наш извор.

Пошто банка није могла да наплати дуг, активирала је хипотеку, па су извршитељи одузели стан од 229 квадрата, у власништву др Николе Антића, чија је вредност процењена на 54.213.139 динара и огласили продају.

Извршитељи продају и парцелу од 24 ара од 170.096.684 динара, која се налази у Булевару кнеза Александра Карађорђевића, која је у приватној својини др Николе Антића и Драгана Хаџи Антића, дугогодишњег пријатеља породице Милошевић. Антић је, како сазнајемо, такође тужио овог познатог лекара. Укупна процењена вредност плаца и некретнина, према закључку извршитеља, износи 284.204.689 динара.

 

Извор: Даница Ћурувија/Ало