Издвајамо Србија

МИЛИЈАНА ОТКРИЛА ИСТИНУ: Милојко зна да сам била са његовим СЕСТРИЋЕМ, Пожгај ми се свиђа а…

Фото: dailymotion.com

Милијана Богдановић је проговорила о односу са Александром Пожгајем, вези са Милојковим сестрићем, да ли је абортирала његово дете и колико су тачне Божићеве тврдње да се бавила сумњивим пословима пре него што је ступила у везу са њим.

„Не поричем да ми се Пожгај свиђа. Ја сам са Милојком у вези, верена сам… Свадба нам је заказана 7. септембра. Сад што се он (Пожгај) појавио ту, настао је општи хаос. У мојој глави толико и не, али у Милојковој, мислим да код њега влада хаос тотални. Милојка ипак волим, ми напољу имамо заједнички живот, Пожгај ми је привлачан, одговара ми његово друштво и пажња, пољубац је био на блиц, не рачуна се“, открила је учесница „Парова 7“ и додала:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Када обавимо разговор напољу, можда се нешто и промени.“

Учесница је открила и да ли је била умешана у сумњиве послове, како је пред камерама рекао њен вереник.

„То му је излетело. Навукли су га да тако нешто изнесе, то је неистина. Радила сам сезонске послове, типа брање малина, ништа томе слично“, каже Богдановићева и додаје да је Милојко знао да је била са његовим сестрићем:

„Ја сам њему то рекла. Он је супер и са мном и са њим, одржали смо неке нормалне односе. Не знам откуд приче да сам остала трудна, а и да јесам никада не бих абортирала.“

„Овде мени ништа не представља проблем док ја не изађем. И да ме се одрекла породица, то је њихово право и мишљење. Приче не могу да ме поремете у било ком смислу. Планирала сам да упишем средњу медицинску ванредно и да упишем вожњу. Ако све остане по плану, венчаћу се“, завршила је Милијана.

Извор: Курир.рс/Srbijadanas.com