Издвајамо Србија

НАПАД НА ДИСКОТЕКУ: Догодила се ЕКСПЛОЗИЈА, познати фолкер замало ПОГИНУО

Ужас!

Синоћ је запаљена дискотека у Линцу чија је власница била српкиња Биљана Савић. Том приликом за длаку је сигурну смрт избегао наш познати певач Халид Бешлић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, драма се одиграла пре него што је дискотека отворена за посетиоце, али је у пожару повређено једно лице.

Извор близак целој ситуацији испричао је све детаље драме.

– Дошао је непознат човек, ког смо касније видели на камерама. Ушао је на споредни улаз, на који улазе велике звезде када наступају у тој дискотеци. Халид Бешлић је имао пробу, јер је вечерас требао да наступа. Халид се у дискотеци задржао до 21х, а након 25 мин догодио се пожар. Могло је доћи до још веће трагедије – открива нам извор.

Он нам је открио и да је нападач имао саучесника, али и да има повређених.

– Цела дискотека је изгорела. Канистерима је тај човек полио дискотеку и све запалио. Заједно са њим је био и саучесник. У експолозији је бачен на део где је била расвета и дј пулт. Том приликом њему (нападачу) је сломљена нога и пребачен је у болницу где је хитно оперисан због отвореног прелома – говори нам извор и додаје:

– Није само дискотека изгорела, већ и цела зграда је ухваћена огромним пламеном. Процен штете само инвентара у склопу дискотеке процењује се на 1.000.000 евра.

Власница је потресена целом ситуацијом и није јој јасно ко је имао циљ да уништи њену дискотетку.

– До сада се никада није ни један инцидент десио, заиста не знам зашто би и коме мој клуб био на мети – рекла је Биљана.

На сву срећу, све је било осигурано, па ће осигурање покрити штету.

 

Извор: srbijadanas.com/Ало