Издвајамо Србија

НЕМА ШАЛЕ СА Ј.К.! ЈЕЛЕНА УЦЕЊУЈЕ ДУШКА НОВИМ СНИМКОМ: Ако се разведеш, уништићу те! (ФОТО)

Јелена Карлеуша по сваку цену жели да сачува брак са Душком Тошићем, па прибегава драстичним мерама и уцењује супруга! Мала од великог скандала има компромитујући снимак фудбалера који би могао да му поремети не само каријеру већ и читав живот, и прети да ће га објавити уколико он и даље буде упоран у захтеву да се разведе.

Фото: Јутјуб

Откако су у јавност изашле певачицине преписке, фотографије и снимци које је размењивала са Огњеном Врањешом, спекулише се о њеном разводу са Душком. Како је Курир ексклузивно објавио, Тошић је само два дана пред смрт Јеленине мајке Дивне Карлеуше поднео папире за развод, али је због трагедије тај процес одложио. Ипак, након што је прошло 40 дана, фудбалер је одлучио да остави певачицу, али се она грчевито бори да тај брак сачува.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Нови црв сумње појавио се пре неколико дана, када је Душко отпратио Јелену са Инстаграма, а убрзо је и она њему вратила мило за драго. Када су медији пренели да ово значи да је дефинитивно крај њиховог десет година дугог брака, ЈК је то демантовала. Како сазнајемо, она има дебео разлог да буде сигурна да је Душко ни овај пут неће оставити. Њен кец у рукаву је компромитујући видео.

„Јелена је неколико месеци пре него што се сазнало за њу и Огњена добила од познаника фотке и снимак у трајању од неколико минута на коме је Душко са друштвом, и то у врло незгодној ситуацији. Ја не смем ни да вам кажем о чему се ту ради, јер би и саме спекулације покренуле лавину негативних догађаја у његовом животу“, каже наш извор, а на наше даље инсистирање да нам наговести бар о чему је реч, он каже:

„Када би се то појавило у јавности, то би упропастило живот не само њему већ и људима који су на снимку. Зато је Јелена уверена да ће га задржати, јер је њен муж пријатељ и џек“, завршава он.

Међутим, други извор, близак Тошићу, тврди да је он и даље одлучан да стави тачку на брак са Карлеушом.

„Душко по сваку цену жели развод. Доста му је више да му се људи подсмевају и називају га рогоњом. Можете само да замислите како се он осећа. О порно-скандалу његове жене писали си и кинески и турски медији где, је он веома популаран. Колеге које играју с њим у Кини чак га и гледају са жаљењем, а има и оних који му се смеју иза леђа“, каже наш извор.

40 година има Јелена
34 године има Душко
10 година су у браку

 

Извор: Курир.рс/Иван Ерцеговчевић