Издвајамо Србија

НОВАКОВИ РОДИТЕЉИ СТИГЛИ У БУДВУ НА СВАДБУ НЕВЕНЕ БОЖОВИЋ И ШОКИРАЛИ ГОСТЕ: Срђан и Дијана Ђоковић не разговарају

Новакова и Невенина породица су дугогодишњи пријатељи, али овај призор је све изненадио

Да Срђан и Дијана Ђоковић имају отворен, скоро модеран однос у браку, уверио се папарацо „Ало!“,који их је ексклузивно усликао како седе у једном кафићу у Будви, али за различитим столовима. Наиме, иако родитељи нашег најбољег тенисера не седе за истим столом, нити комуницирају међу собом, то не спречава Дијану да будно мотри на свог супруга Срђана

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

“Ђоковићи су тренутно у Црној Гори због свадбе певачице Невене Божовић која је заказана за суботу. У Будву су стигли пре неколико дана како би помогли Невениним родитељима у вези са детаљима и припремама, будући да су дугогодишњи и нераздвојни пријатељи”, испричао је за „Ало!“ извор близак Ђоковићима и објаснио да њихово пријатељство датира још из Косовске Митровице.

“Ђоковићи и Божовићи се друже деценијама. Веома су блиски, имају готово породичан однос и због тога им је било битно да са пријатељима поделе срећу због удаје ћерке. Међутим, уместо да буду што више заједно, Дијана и Срђан као да се труде да што мање комуницирају”, прича наш извор.

Дијана је седела са Невениним родитељима, док је Срђан за другим столом непрекидно телефонирао

Како нам је објаснио, они готово да не комуницирају међу собом, Срђан је нон-стоп на телефону, са неким се непрестано дописује, а док чита поруке, благо се осмехује. Дијана или као да сумња у њега или је просто незадовољна његовим понашањем, па га стално посматра испод ока и пали цигарету за цигаретом. Он са друге стране такође ужива у дувану док пуши свој томпус.

“Дијана је села за сто за којим су седели Невенини родитељи, са којима је разговарала о свадби и обичајима, а Срђана то као да уопште није занимало. Наредног дана, Дијана је на истом месту, за истим столом, седела са будућом младом, а од њеног супруга није било ни трага, ни гласа”, испричао је за „Ало!“ извор са лица места.

Како смо сазнали, Невена Божовић и њен изабраник Никола Ивановић ће данас пред око 300 званица изговорити судбоносно “да” у будванском хотелу “Авала”. Очекује се велики број јавних личности из света спорта, бизниса и естраде.

“О Николиној и Невениној свадби се већ неко време у Будви говори као о свадби године. Певачицин будући супруг је пилот, али и приватни предузетник и угоститељ. Власник је ресторана који се налази на будванском шеталишту, где је у петак требало да одржи момачко вече. Такође је власник и хотела који се налази изнад самог ресторана, у који су младенци сместили све званице из Србије – прича наш извор и објашњава да је жеља младенаца била да се све обави у највећој тајности. Због тога су све званице замолили да никоме не откривају детаље свадбе, као и датум и време одржавања, сазнао је ексклузивно „Ало!“.

– Прва песма Петра Граша биће „Моје злато“. То је уједно и Невенина омиљена песма, али је у исто време и нумера коју хрватски певач обично пева младенцима за први плес. Након његовог блока, уследиће блок песама Јелене Томашевић, а онда ће госте до јутра забавити „Фрајле“. Очекује се велики број певача и међу званицама, па ће се вероватно и сами латити микрофона – рекао је извор „Ало!“.

Петар Грашо за први плес младенаца

Младенци су изразили жељу да на свадбеном весељу госте забављају бенд „Фрајле“ и Јелена Томашевић, док ће Петар Грашо отпевати први блок песама, који укључује и први плес младенаца.

 

Извор: Ало.рс