Издвајамо Свет

ОТКРИВЕНО ШТА СЕ КРИЈЕ ИЗА ПРОСЛАВЕ У ПРИШТИНИ: Хилари долази по новац да руши Трампа албанским доларима!

Хилари Клинтон се можда неће поново кандидовати за место председника САД, али ће се и те како питати ко ће од демократа стати на црту Доналду Трампу за изборе 2020!

Управо због тога би и Хилари Клинтон требало да се појави 12. јуна у Приштини, и то у друштву Медлин Олбрајт, али не да би увеличала прославу коју организују Харадинај и Тачи, него да би обезбедила „подршку албанске заједнице“, односно њихове новчанике, с обзиром на то да се очекује да у доброј мери финансирају кампању демократа да не би доживели дебакл као на изборима 2016.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Хилари Клинтон и сада важи за једну од најутицајнијих личности међу демократама, а управо би њена подршка, јавна и финансијска, требало да буде пресудна у одабиру кандидата који би наредне године требало да сруши Доналда Трампа.

Не треба заборавити и на писање приштинских медија да би Рамуш Харадинај требало да отпутује за САД, где би требало да се састане с „представницима албанске католичке заједнице“. Барем тако тврди приштински „Лајми“, позивајући се на изворе из Харадинајевог кабинета.

„Харадинај одлази у САД, а тамо ће се састати с албанском католичком заједницом“, рекао је неименовани извор, а разлог састанка је такође лобирање за подршку демократама за изборе 2020. и финансирање Хилари Клинтон, односно кандидата ког она одлучи да подржи.

Иначе, Хилари Клинтон је недавно демантовала је да ће по други пут ући у трку за председника 2020, али је том приликом и истакла:

„Нећу се кандидовати, али ћу наставити да радим и заступам оно у шта верујем“ рекла је Клинтонова за њујоршки ТВ програм „Њуз 12“, наводећи да је разговарала с неким од демократа који су најавили кандидатуру за следећи круг избора.

– Рекла сам им свима: „Не узимајте ништа здраво за готово“ – изјавила је Клинтонова.

Медлин Олбрајт згрнула милионе на Косову

Како су недавно писали чешки медији, Мадлен Олбрајт, бивша америчка државна секретарка, од продаје „Телекома Косова“ зарадила је 20 милиона евра. И она би требало 12. јуна да се појави у Приштини.

 

Извор: В. Несторовић /Ало