loading...
Издвајамо Спорт

ОВО БИ МОГЛО ДА ИЗАЗОВЕ ХАОС: Погледајте како син црногорског министра полиције пљује и насрће на кошаркаше Звезде (ВИДЕО)

Фото: Фејсбук принтскрин

Његов идентитет обелоданили су тамошњи медији.

Током дуела Будућности и Црвене звезде забележено је неколико инцидената.

Један од њих виђен је приликом загревање гостујуће екипе, на самом паркету дворане. Чим су истрчали из тунела кошаркаши Звезде испред њих се стоврило неколико момака ‘у цивилу’, којима ту засигурно није било место. Један од њих у пролазу је госте у знак добродошлице дочекао пљувањем. Управо тај момак, Амар Нухоџић, син је тамошњег министра Унутрашњих послова Мевлудина Нухоџића, преносе ‘Вијести‘ на свом интернет порталу.

На снимцима из подгоричке дворане види се Нухоџић који неометано улази терен, вероватно са свог ВИП места из првог или другог реда. Он је неометано пљувао кошаркаше, а на мети су му посебно били Човић, Лазић и Давидовац. Помоћник Милана Томића, Миленко Топић спречио је већи инцеидент, али је невероватно како то није учинио неко од људи задужених за одржавање реда на мечу…

Borba objavljuje ekskluzivni snimak napada na igrače Crvene Zvezde u “Morači”. Pozivamo čitaoce da pomognu u identifikaciji napadača i da dostave njihova imena i prezimena.

Posted by Borba.me on Thursday, April 18, 2019

И поред простачког понашања овог момка он је до краја без икаквих проблема пратио утакмицу са свог места…

 

Извор: hotsport.rs

loading...