Издвајамо Србија

ПАКАО У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА! Обрадовић са насилницима руши Трг Републике! Кренули на Скупштину! (ВИДЕО)

Фото: Твитер принтскрин

Лидери опозиције организовали су протест током којег је требало да са присталицама дођу испред телевизије Пинк, али су од тог плана одустали, те су се пребацили на Трг Републике

Опозиција окупљена око лидера десничарске политичке организације Бошка Обрадовића срушила је ограду у Коларчевој улици, након што су променили руту протеста.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Протестанти су кренули ка Тргу Републике, уместо ка телевизији Пинк како су раније најавили. Бошко Обрадовић и његови насилници када су стигли надомак трга, срушили су ограде које су ту због текућих радова и реконструкције центра Београда.

– Узмите све што има успут, да ослободимо град – чуло се преко разгласа са камиона.

– Склоните Весићеве барикаде, да ослободимо престоницу, да покажемо чији је ово главни град, чија је престоница – узвикивано је.

Бошко Обрадовић, Драган Ђилас и Борко Стефановић су такође уклањали металне преграде, а потом су се фотографисали са њима као са „трофејом“. Потом су наставили шетњу носећи и ограде и саобраћајне знаке.

Полиције није било на Тргу Републике. Протестанти су испред зграде Владе Србије гађали јајима припаднике полиције.

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је да је скандалозно понашање лидера Савеза за Србију и њихових следбеника.

 

Извор: srbijadanas.com