Издвајамо Србија

ПОЛИЦИЈА ПРИВЕЛА ПОЗНАТУ СРПСКУ ПЕВАЧИЦУ: Сатима је САСЛУШАВАЛИ због УБИСТВА, направила ХАОС! (ФОТО)

Љупка Стевић последњих дана проживљава пакао. Певачица је недавно по други пут саслушана у полицији због убиства које се догодило у насељу у којем живи. Злочин је, како пише “Курир”, извршен пиштољем који је у певачицином власништву, због чега се она нашла у великом проблему.

Фото: Јутјуб

“Несрећа се догодила пре две године и испоставило се да је та особа усмрћена пиштољем који се водио на Љупку. Како полиција није имала све доказе, случај је враћен на почетак и она је поново саслушана. Њој се то уопште није допало, али је отишла у станицу. Тамо је настао хаос од првог тренутка”, прича за “Курир” извор који је упућен у целу ситуацију.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Певачица је одбила полиграф и направила скандал у полицијској станици.

“Била је веома нервозна и љута. Драла се и претила. Они су покушавали да јој објасне да је за њу најбоље да се подвргне полиграфском тестирању. Е, тада је тек скочила и побеснела. Инспектор је рекао да ће јој ставити лисице на руке јер је такво понашање недопустиво. Она је урлала и говорила да је јавна личност и да јој не треба повезивање са убицама и убиствима. Када је видела да нема куд, смирила се и замолила да се саслушање одложи”, завршава извор.

Љупка Стевић је потврдила ова сазнања и објаснила шта се догодило у станици:

“Тачно је то да сам била непријатна, али како би вама било да вас саслушавају за тешко кривично дело. Увек сам ту за органе реда, које изузетно поштујем. Људи само раде свој посао и то најбоље што могу у циљу свих нас, али, ето, десило се да сам тог дана била јако нервозна, и извињавам се због тога. Немам никакве везе са убиством. То одговорно тврдим, а пиштољ ми је украден још пре три године. Ја сам већ тим поводом саслушана и пристала сам на полиграф, који је показао да говорим истину. Сада нисам желела то да урадим јер сам и тада доживела стрес, није нимало пријатно одговарати на таква питања”, каже Љупка.

 

Извор: Srbijadanas.com/Курир