Издвајамо Србија

ПОЗНАТИ МУЗИЧАР ИСКАСАПИО БИВШУ ДЕВОЈКУ: Доктори јој се боре за живот!

Фото: Јутјуб
loading...

Тешко повређена Санела је пала, а грађани су јој притрчали

Љубиша Павловић, музичар Макарена бенда, ухапшен је након што је ножем покушао да убије бившу девојку Санелу Ж.

Љубиша Павловић (54), музичар Макарена бенда, ухапшен је након што је покушао да убије своју бившу девојку Санелу Ж. (38) из Ракове Баре у просторијама поште у Кучеву.

Драма у пошти догодила се јутрос наочиглед запослених и грађана.

– Санела је дошла како би платила неки рачун и мирно стала у ред. Међутим, Љубиша се све време мотао около и видео је. Наводно, према причама очевидаца, он је целог јутра седео у оближњем кафићу и пио пиво, па је видео када је ушла у пошту. У једном моменту је устао, ушао у пошту и пришао Санели, па је извукао кухињски нож и искористио непажњу жене и неколико пута је убо у врат – каже извор.

Полицајац спречио покољ

Тешко повређена Санела је пала, а грађани су јој притрчали. Покољ је спречио полицајац који се задесио у близини поште.

– Помахниталог Љубишу зауставио је полицајац који се налазио у патроли и пролазио туда. Видео је шта се дешава, улетео у пошту и спречио Љубишу да убије Санелу. Жена је била сва крвава, са изузетно тешким повредама, па је хитно пребачена у пожаревачку болницу. Животно је угрожена и лекари дају све од себе да је спасу – каже саговорник.

Емотивни проблеми

– Мотив крвавог обрачуна у пошти су емотивни проблеми које су Санела и Љубиша имали. Наводно, они су били у емотивној вези, али су недавно раскинули. Љубиша није могао да се помири с тим што га је напустила, а чуо је и да је нашла новог момка. По Кучеву се прича да је она наступала са њим као певачица.
Павловићу, иначе музичару у Макарена бенду, који је популаран у источној Србији, одређено је задржавање до 48 сати.

Претње на Фејсу

Чудовиште

Непуних пола сата након злочина, на Фејсбук профилу Љубише Павловића освануле су претње. Особа, очигледно блиска тешко повређеној девојци, упутила је низ увреда на рачун музичара.

– Је*аћу ти све живо и мртво! Чудовиште, монструм – писали су испод фотографије ухапшеног.

 

Извор: Курир/Д.С.

Loading...
loading...
loading...