Издвајамо Србија

ПРОЦУРИЛО! Ово су УСЛОВИ Душка Тошића за ХИТАН развод од Ј.К.?! Ево шта ће Јелена све добити…

Фото: Јутјуб

Скупоцена вила и новац за децу.

Душко Тошић спреман је да испуни скоро све само да се што пре разведе од Јелене Карлеуше. Зашто је тек сад донео такву одлуку, читајте ОВДЕ.

Луксузна кућа на Дедињу, вредна 2,5 милиона евра, припашће певачици и њиховој деци Атини и Ники, а такође ће и месечно добијати више него пристојну алиментацију у износу од 3.000 евра. Једино што од још увек актуелне супруге очекује јесте да не оклева с потписивањем споразумног развода, пише “Курир”.

Фото: Јутјуб

Све ово је предлог фудбалера из бракоразводног захтева који је одавно стигао на Јеленину кућну адресу. Она се још није о томе изјаснила, барем не писмено, али како ствари стоје, неће имати много простора да оклева.

– Душко сигурно неће одустати од развода. За њега је овај период био јако стресан и мучан и зато жели да се то што пре оконча. Свестан је да ћерке Атина и Ника не смеју да испаштају и он то никада не би ни допустио. Зато је посебну пажњу обратио на њихову будућност, која ће бити максимално осигурана. Према Душковом предлогу, он ће Јелени давати 3.000 месечно на име алиментације, а осим тога он ће сносити и остале трошкове за Атинино и Никино одрастање. Ту је укључено плаћање приватне школе, летовања, зимовања, а касније и плаћање факултета и осталих потреба – прича извор близак фудбалеру.

Што се тиче поделе имовине, Тошић ни ту нема намеру да прави проблем. Све што се води на Јеленино име њој ће и припасти након развода.

– Будући да Јелена остаје да живи ту и брине о деци, њој ће и остати тек купљена вила на Дедињу од 2,5 милиона евра. Осим тога, она ће задржати и џип, вредан око 50.000 евра, који је од Душка добила на поклон, као и остале ситнице које је од њега добијала. По закону, Душко је могао да тражи да се имовина дели напола, али њему то није падало на памет. Важно му је да се овај процес што пре и безболније оконча, а тако ће и бити уколико Јелена пристане да потпише споразумни развод, који јој је он предложио преко свог адвоката – додао је извор.

Карлеуша и Душко јуче се нису јављали на позиве. Певачица и даље помно прати све што се о њој појављује у медијима, па је написала на Инстаграму:

– На људско зло, мржњу и завист одавно одговарам тишином

 

Извор: Курир

loading...
Loading...