Издвајамо Регион

ПРОДАО ИХ ЗА ШАКУ ДОЛАРА: Мило изиграо Србе из Црне Горе који су се борили за Косово! Шаље их у Тачијеве канџе!

Трибунал у Приштини судиће и припадницима Војске Југославије, из Црне Горе, који су 1999. године на Косову и Метохији, бранили народ од НАТО агресије, потврђено је Борби, и за то је постигнут договор између Хашима Тачија и Мила Ђукановића.

Наиме, како пише црногорска Борба власт у Подгорици дала је зелено светло Приштини за процесирање значајног броја војника из Црне Горе.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Приштина ће тако извести на осуђеничке клупе патриоте из Црне Горе које су хтеле да заштите своју земљу од НАТО агресије.

Хашим Тачи је договорио са Милом Ђукановићем да ће Црна Гора поступити по потерницама Приштине. Списак ускоро треба да стигне у Црну Гору, након чега би могла уследити и хапшења а затим и изручења Приштини – открива извор из министарства правде.

Велики број војника из Црне Горе је био у редовима Војске Југославије током ратне 1999. године на КиМ. Чак 34 припадника војске из Црне Горе страдала су у овим сукобима.

„Судови“ лажне државе преузели су недавно случајеве ратних злочина од Еулекса.

Бавиће се злочинима које су починили припадници ОВК, али и злочинима над Албанцима за које су осумњичени Срби и Срби Црногорци.

 

Извор: Борба/srbijadanas.com