Издвајамо Србија

ПУЧЕ ВЕЗА КОЈА ЈЕ ЗГРОЗИЛА СРБИЈУ: Милојко шутнуо 53 године млађу Милијану (ВИДЕО)

Фото: Јутјуб

Александар Пожгај искористио је прилику током „Недељног ручка“ да приђе Милијани Богдановић, која је била љута на њега. Умиљавао јој се, испитивао је шта је урадио, мазио је по леђима па јој и легао у крила, али она је „гхурала“ по своме.

Милојку се, међутим, та ситуација нимало није допала. После спорног пољупца који је пао између лепе Пилатовићке и политичара, устао је и громко запретио својој вереници:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Ако га будеш љубила… онда је готово!“ узвикнуо је он пред свима, на велико изненађење многих.

Када је Милијана одбрусила да не може да се закуне да ли ће нешто урадити или не, поново се зачуо Милојков глас:

„Онда ћао“, рекао јој је он љутито.

Милијану су од стола са све столицом извукли, а Пожгај је моментално скочио, подигао је преко рамена и заједно са њом утрчао у вилу. Она је све време вриштала и желела да је спусти назад.

Милојко је поново дошао код Милијане, па када су га сви напали што девојку не оставља на миру, он је упитао своју изабраницу да ли жели да се закуне да више неће пољубити Пожгаја, али она није желела.

Пожгај је затражио да му отворе спаваћу собу, не би ли показао Милијани где ће од сада спавати, не обазирући се на то што се она све време склањала. Пошто су се вратили у двориште, Пожгај је покушао да је пољуби пред Милојком, па се ситуација додатно закувала.

 

Извор: Курир.рс/Хепи