Издвајамо Србија

„Са болом у срцу обавештавамо да је Борисав Бора Ђорђевић изненада преминуо…“ (ФОТО)

Фото: Јутјуб

Цензура и умрлица! Оливер Мандић и Бора Ђорђевић, фронтмен групе „Рибља чорба“, преживљавају прави линч на друштвеним мрежама јер су у петак наступали на великом митингу „Будућност Србије“ испред Народне скупштине

Радио К-013 из Панчева објавио је на Твитеру да од 20. априла више неће емитовати песме „Рибље чорбе“ и Оливера Мандића, а на истој друштвеној мрежи појавила се језива умрлица фронтмена „Рибље чорбе“ Борисава Боре Ђорђевића.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Умрлицу је на свом профилу на Твитеру објавио Владимир Ђукановић, народни посланик и функционер СНС-а, уз речи:

– Какав идиот мораш да будеш да би овако нешто направио? Помози им, Господе, не знају шта раде.

У тексту умрлице за Бору Чорбу пише:

– Са болом у срцу обавештавамо све поштоваоце „Рибље чорбе“ да је наш Борисав Бора Ђорђевић изненада преминуо 19.4.2019. у 67. години живота услед пада под ноге највећем издајнику земље Србије. Сахрана ће се одржати општим бојкотом сваког следећег наступа, албума и песама. Ожалошћени: Некада велики љубитељи групе „Рибља чорба“.

Марија Обрадовић, потпредседница СНС-а и народна посланица, за „Ало!“ је подсетила да су се овакве ствари дешавале и раније и да се опозиција острви на свакога ко подржи Александра Вучића и његову политику.

– Све јавне личности које изразе став буду линчоване и изложене тортури мањине која је одлучила да није популарно подржавати Вучића. Избегавам да користим реч „фашизам“, јер кажу да је јака, али како се то зове ако не смете да покажете оно што мислите и шта подржавате јер ћете бити осуђени од околине – рекла је она и додала да јој је веома жао због свега кроз шта пролазе поменути уметници.

– Оно што је посебно засметало опозицији јесте што је Бора Ђорђевић увек био оштар критичар система, а сада је подржао Вучића. Опозиционари мисле да треба напасти свакога ко је уз Вучића, мислим да је то њихова грешка и то показује пад њиховог рејтинга – закључила је потпредседница СНС-а.

 

Извор: Дамира Рамадани/Ало