СРБИЈА ЈАВЉА

ШОК ИНТЕРВЈУ ДЕЈАНА ЛУЧИЋА: Мира је довела мага због кога је Милошевић расписао изборе! Да ли је Путин замењен 2007? Ко штити Мила?

Публициста Дејан Лучић испричао је у интервјуу за Балкан инфо да је Мира Марковић дошла Милошевићу главе, открива ко штити Мила Ђукановића, да ли је Владимир Путин заиста замењен 2007…

О ИЗРАЕЛЦИМА

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Поштујем јеврејску памет али правим разлику између америчких јевреја и израелаца. Израелци су пријатељи Срба и нису слали неке своје црне јединице да нам секу главе.

О МИРИ МАРКОВИЋ

Мира Марковић је Милошевићу дошла главе. Она је довела Сороша у Србију. Она је довела онога једног мага који је Милошевића подстакао да распише изборе. А свако паметан ко зна историју зна да после рата, победници или губитници у том рату не добијају изборе. Сетите се Черчила, он је победио у Другом светском рату али када су после дошли избори он је изгубио катастрофално.

О ТАЈНИМ СЛУЖБАМА И МАГИЈИ

Мени су смешни људи који говоре да магија не постоји. Све велике тајне службе имају одељење које се бави езотеријом. Езотеријом ви можете да утичете на људско понашање и здравље.

О ВЛАДИМИРУ ПУТИНУ

Ако је и Путин замењен као што се прича 2007. овај ми се онда више свиђа. Подигао је Русију војну, ратоборнији је, и сада се Русије сви боје. А онај претходни је радио оно што је Запад хтео. А можда је то исти Путин који је имао две различите улоге у истом позоришном комаду. А позоришна представа се зове – Обнова империје.

КИНА ЈЕ НОВА АМЕРИКА

Америка да је могла пре годину дана да нападне Русију она би је напала. Сада више не може. Сваким даном је Америка све слабија. Јаков Ротшилд је своју берзу злата затворио у Лондону и пребацио је у Хонг Конг. Кина је нова Америка. Трамп је последња шанса за САД.

О МИЛУ ЂУКАНОВИЋУ

Мила Ђукановића је све време чувало пријатељство са Натаном Ротшилдом који је изнад британске обавештајне службе. Натан је наследио свог оца Јакова који се повукао.

 

Извор: Курир.рс/Балкан инфо