Издвајамо Србија

СТИГЛА ПРЕСУДА ТРИ ГОДИНЕ ПОСЛЕ ЗЛОЧИНА! ЗОРАН МАРЈАНОВИЋ: Ово ми један од најсрећнијих дана!

Фото: Јутјуб

Марјановићу је јуче у току дана стигла судска одлука коју је дуго ишчекивао

Након годину и по дана Зорану Марјановићу враћено је стратељство над ћерком Јаном (8)!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како се сазнаје, само дан након трогодишњег помена убијеној певачици „Гранда“ Јелени Марјановић (33) у кућу породице њеног супруга Зорана Марјановића (40) стигле су и лепе вести.

Фото: Јутјуб

Тежак пут

Марјановићу је јуче у току дана стигла судска одлука коју је дуго ишчекивао.

– Стигло ми је решење, коначно ми је враћено старатељство над Јаном! Хвала Богу све се коначно разрешава! Овај дан је за мене један од најсрећнијих у животу – каже Марјановић у једном даху.

Ипак, супруг убијене певачице наводи и да неће прославити ову одлуку јер су још увек потресени због трогодишњег помена, који је само дан раније одао супрузи.

– Нећемо ништа правити и слично. Али у срцу славимо и сигурно ћемо отићи у току дана у цркву да захвалимо Богу због оваквих вести. Као што већ рекох, на крају увек победи правда и истина. Ма колико пут био тежак, увек на крају сване – каже Марјановић.

Марјановићу је Центар за социјални рад одузео старатељство над ћерком 10. октобра 2017., у тренутку када се он налазио у притвору Централног затвора због сумње да је убио супругу.

– С обзиром на то да је дете након хапшења оца остало и без другог старатеља, радници центра, по службеној дужности, покренули су поступак старатељске заштите. Радници су најпре обишли дете у кући у Борчи како би проверили да ли постоје сви услови да она и даље борави ту, а потом и разговарали са васпитачима у вртићу који је Јана тада похађала. Утврђено је да девојчица ни на који начин није угрожена и да је тамо потпуно безбедна и да њен развој није угрожен – каже особа из истраге.

Смештена код стрица

Убрзо након свих потребних провера, за Јаниног старатеља именован је психолог Градског центра за социјални рад, а она је привремено смештена код њеног стрица Милоша Марјановића.

Подсетимо, породица убијене певачице је само дан пре ове одлуке обележила трогодишњицу од смрти Јелене Марјановић, која је убијена 2. априла 2016. на насипу у Борчи. Засад једини осумњичени за убиство певачице је њен супруг Зоран Марјановић , који је због овога провео 10 месеци у притвору.

 

Извор: Српски телеграф/Д.С.