Издвајамо Србија

СТРАВИЧАН ЗЛОЧИН НА ЗВЕЗДАРИ: Комшије чуле буку, али нису ни слутиле да се овако нешто ЈЕЗИВО ДОГОДИЛО

Тела жене (73) и мушкарца (43) пронађена су јутрос у стану у Улици Вјекослава Ковача број 16 на Звездари. Како сазнајемо, у питању су највероватније мајка и син, а према незваничним информацијама син је највероватније хицем из пиштоља убио своју мајку, која је била непокретна, а потом пресудио себи.

Како „Блиц“ незванично сазнаје, несрећна жена била је непокретна од несреће коју је доживела, а њен син је годинама бринуо о њој и радио је од куће. Убијена жена била је пензионисана судија Окружног суда у Београду.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Председница станара зграде у којој су живели каже да је мушкарац увек био дотеран и фин и да су га сваког дана виђали како у исто време иде у набавку.

– Никада нисмо видели да је довео девојку, нити да се дружио са било ким – кажу комшије и додају да су син и мајка годинама живели у тој згради.

Према незваничним информацијама, мушкарац је убио мајку у њеној соби, а онда отишао до своје и ту пуцао у себе.

Према непотрврђеним информацијама убиство и самоубиство се највероватније догодило пре више од десет дана, међутим комшије кажу да нису чуле ништа сумњиво. Само поједини станари кажу да се сећају да је тих дана нешто пукло, али су мислили да се бука чула из радионице комшије која се, такође, догодила у згради.

Полиција обавља увиђај на лицу места.

 

Извор: Љ.С./Блиц