Србија

СВИ ТУЖНИ ЗБОГ НАШЕ ВОДИТЕЉKЕ! Смрт је уследила: Опростила се ПОТРЕСНОМ поруком!

Туга до неба!

Супруг познате водитељке Маје Узелац, Мирослав Ничић, преминуо је 13. априла, а водитељки је ово био најтежи ударац у животу. Kада је изгубила човека кога је највише волела на свету, Маја се од њега опростила путем друштвених мрежа потресним речима:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Био је нежан-талентован-блесав-проблематичан-чаробан-за*ебан-еколошки активан-биљакама окренут-кувањем инспирисан-уметник-страствен-есктреман-оптерећен-посвећен-дечак-идеолог-муж-син-брат-тата-весео-тужан-забаван-тежак-леп-добар-паметан. И мој.

Она је на свом Инстаграм профилу објавила и потпуно црну фотографију, којом је такође означила велику трагедију која ју је задесила.

– Био је такав човек који је – у три различите земље, у пет болница – написао, искомпоновао, продуцирао и отпевао својој породици албум од 12 песама. Толико је хтео да буде са нама, и толико је урадио да нам буде лакше – написала је водитељка данас и тиме још једном ставила до знања колико јој је тешко.

Њихова љубав почела је пре неколико година. Маја и Мирослав су своју прву ћерку Лану добили су 22. августа 2013. Две године касније, 4. фебруара 2015. године, Маја је на свет донела малог дечака, коме су она и ње изабраник Мирослав Ничић дали име Вал.

Izvor: Srbija Danas