Издвајамо Свет

ТУГА: Погинула позната водитељка и манекенка (ФОТО)

Pixabay.com

Пронађено је тело бразилске манекенке и телевизијске водитељке Каролини Битенкур (37) која је у недељу током олујног невремена завршила у водама око Илхабеле, великог острва недалеко од Сао Паула, пише „Дејли мејл“.

Битенкурт, њен муж Хорхе Сестини и њихова два пса у недељу су јахтом пловили код Илхабеле, где их је задесило олујно невреме, које је псе пара бацило преко палубе. Манекенка је скочила у море како би покушала да их спасе.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Скочила је у море како би спасила псиће који су због јаког ветра пали преко палубе – рекао је лични тренер Кан Сад, блиски пријатељ манекенке, и додао да су на броду били у тренутку олујног удара били само Битенкур, њен муж и њихови пси.

Сестини је у море скочио како би покушао да спаси своју супругу, међутим није успео. У води је провео три сата пре него што је спасен. Манекенкин отац Орли такође је учествовао у потрази за Каролини и за телевизију је потврдио да у понедељак поподне пронађено манекенкино тело, преноси „Јутарњи лист“.

– Хорхе (Сестини) скочио је у воду како би покушао да је спасе, али их је тешко невреме раздвојило. Морао је три сата да плива према обали како би преживео – додао је Сад.

Манекенкин агент Андреиа Бонети рекао је да је Сестини тренутно у стању шока.

– Хорхе је покушао да је спаси. Видео је како се утапа и није могао да јој помогне. Био је то грозан тренутак за њега – додао је Бонети.

 

Извор: Јутарњи лист