Издвајамо Србија

У ЈЕЛЕНИНО УБИСТВО УМЕШАНИ ПОЛИТИЧАРИ! ОТКРИВЕНИ ПОМАГАЧИ И ЧИСТАЧИ: Певачица се пре убиства обратила ЊЕМУ!

Фото: Јутјуб

Ексклузивно!

Певачица Јелена Марјановић (33) убијена је пре тачно три године, 2. априла 2016. године, али до данашњег дана није утврђено ко су убице! Супруг Зоран Марјановић (39) оптужен је за тешко убиство, за које је запрећена казна до 40 година затвора, али оптужница још није потврђена! Како „Ало!“ сазнаје, саучесници и чистачи доказа са места злочина наћи ће се у допуњеној оптужници, а парапсихолог Роберт Кајслер, Србин са Флориде, открива њихове фото-роботе.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Јеленин убица је имао неколико помагача и чистача трагова са места злочина. На основу одређених доказа из истраге и мојих визија, урађени су њихови фото-роботи. Човек са шишкама и други са пљоснатом главом (имена позната редакцији) били су на месту злочина. Мушкарац са широким ноздрвама ангажован је накнадно за чишћење трагова са места злочина, као и мушкарац са брадом. Фото-роботи су урађени по мојим визијама у канцеларији шерифа у граду Ларго, у америчкој савезној држави Флорида, где тренутно живим и помажем у решавању бројних злочина – каже за „Ало!“ Роберт Кајслер.

– У случај су умешани и поједини политичари, који су помагали осумњиченима да се све заташка, а истрага усмери у погрешном правцу. Урађени су и њихови фото-роботи. Спреман сам да их ускоро обелоданим! Јелена се непосредно пре смрти обратила једном моћнику за помоћ, али од тога није имала вајде. Уместо очекиване заштите, била је остављена на цедилу! По мојој визији је урађен и његов фото-робот – каже наш саговорник и подсећа да су инспектори од почетка истраге тврдили да особа која је брутално усмртила Јелену није могла сама да заметне трагове злочина.

Подсећања ради, Јеленино тело нађено је 3. априла 2016. у каналу у насељу Црвенка у Борчи. Готово годину и по касније, када је изгледало да убица неће бити откривен, ухапшен је њен супруг Зоран због сумње да је починио злочин. Он је у притвору провео 10 месеци, после чега је пуштен да се брани са слободе. Оптужница против њега је два пута подизана и исто толико пута враћана на допуну „ради бољег разјашњења стања ствари“. Случај је недавно преузео нови тужилац, али још није одлучено да ли ће оптужница, после нове допуне, бити потврђена, одбачена или наново враћена на дораду.

Адвокат Александар Мишко Зарић, један од бранилаца Зорана Марјановића, каже да одбрана чека потез тужилаштва.

– Надам се да ће тужилаштво одустати од кривичног гоњења Зорана Марјановића. У првом одговору на оптужницу, одбрана је тражила да се утврде бројеви мобилних телефона који су били укључени на насипу у Борчи и ко су њихови власници. Судија за претходни поступак је то усвојио, али то још није урађено. Саслушана је гомила људи, којима су узети узорци ДНК, али тога нема у предмету – каже адвокат Зарић.

Милион за информацију о убиству

– 2 пута је подизана оптужница против Зорана и два пута је враћена на допуну

– 2 пута је Зоран пао на полиграфу

– 4 члана породице Марјановић била су на полиграфу

-10 месеци Зоран био у притвору

– 40 година прети Јеленином убици

– 400 страна има вештачење мобилних телефона породице Марјановић, које указује где су били у време њеног нестанка

-1.000.000 динара понудио је „Информер“ за информацију о убици

– 2.000 полицајаца је радило на случају

 

Извор: Е.А./Ало