Издвајамо Регион

ВЕЛИКА ПОРОДИЧНА ТРАГЕДИЈА: Брат и сестра пронађени мртви дубоко у шуми, њему НЕДОСТАЈУ ДЕЛОВИ ТЕЛА

Брат и сестра старије животне доби пронађени су мртви код села Водице, које се налази између Шипова и Купреса.

Независне незванично сазнају да у питању Милка Илић и њен брат Недељко Илић, који су живели сами, као и да на телу мушкарца недостају одређени делови те се претпоставља да су га појеле дивље животиње.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Жена је пронађена у кући, која је у шуми и прилично удаљена од других у овом месту, док је њен брат пронађен испред куће.

– Страва и ужас, нико није заслужио да тако сконча. Наводно је жена пронађена у кући на каучу, а њен брат испред куће. Прича се да је тело чак и обезглављено и да фали још неких делова, што су вероватно појеле животиње, јер им је кућа баш забачена у шуми – каже мештанин Стројица.

Милка и њен брат често су лутали и водили су поприлично неуредан живот, а неретко су били виђени како ходају, стопају, чак и у суседним општинама.

-Они јесу чудно живели, може се рећи да су живели и као бескућници. Она је чак и ноћу ходала сама – кажу мештани Стројица који су потресени чињеницом да су животиње појеле делове тијела.

Случај је пријављен полицији, која је обављала увиђај у присуству дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука, те ће по завршетку увиђаја бити познато више информација.

 

Извор: Независне новине