Издвајамо Србија

ВОДИТЕЉКА РТС-а ЗАПАЛИЛА ИНТЕРНЕТ: „Ово је најглупља изјава икада… Какав пример дајеш?!” Људи ШОКИРАНИ!

Водитељка чувеног квиза “Слагалица”, Кристина Раденковић (38) својом изјавом о браку изазвала је праву буру!

Наиме, она је јавно изјавила како мисли да би мужу, да је превари, рекла “Ти си човек мог живота, нек си се провео!”, те да “човек ако не може да задовољи своје потребе у браку, он тражи неког другог да их задовољи”, што је ваљда, као природно”, што је изазвало моментални хаос на друштвеним мрежама.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Њене речи одмах су почеле да круже Твитером, где су наишле на велику осуду.

“Ово је толико тужно. Зашто жене константно себе маргинализују и настављају да бране патријархатске, традиционалистицке идеале? Какав пример дају девојчицама које их гледају и које тек требају да искусе живот? Да ставе свог мушкарца испред себе, свог поноса и менталног здравља? Апсолутно нема ничег природног у томе да пустиш да те неко прегази само зато што је мушко и зато што ти је муж или дечко. Колико год феминизам била табу тема, једнакост полова се никад неће остварити ако овакви коментари наставе и не искорени се тај идеал “муж па све остало””, само је јадан од коментара.

“Диме ми се уши”, “Скочко, скочко, треф, треф… Трефила си”, “Ово је најглупља изјава икад”, неки су од кратких коментара шокираних људи.

Међутим, има и оних који су потпуно на Кристининој страни.

“Видим гомилу осуда, али жена има право на своје мишљење и на свој живот. Зашто мени да смета чињеница да је она спремна да опрости превару? То је њен живот и њен брак.”

Неки су имали и шаљиве савете…

“Ова ми је у фазону не бих изашла с оним што живи са кевом, али бих радо са оним што живи са женом… Наравученије… Ако имате проблеме у браку гледајте Слагалицу… Неће вам ништа помоћи, али можда саставите најдужу реч…”

Подсетимо, Кристина је изјавила следеће:

“И, човек прича “кад знате да волите”. Не значи да је он у праву, али мени се свидело, то је оно што сам причала пре годину дана. Каже, “Моменат кад ви некога волите је мир. Потпуни мир.” Ја никад нисам имала овај мир, ово емотивно благостање… Стварно, осећам од када сам га упознала мир. Не грицкам нокте, а ја сам грицкала заноктице овако, скроз, крв ми је шикљала, овако сам држала руке, од те неке нервозе “јао, нисам остварена, нико ме не воли…”. Мислим, сви имамо ваљда те неке дубиозе. Ја сам потпуно мирна и сутра, мислим, и да ме превари ја бих била, океј, повређена, али бих рекла: “Ти си човек мог живота, нек си се провео!”

 

Извор: Ало.рс