Издвајамо Србија

ВРАЊЕШ ЖЕСТОКО ОДБРУСИО КАРЛЕУШИ: Добила је шта је ЗАСЛУЖИЛА, остала је без МУЖА И ПАРА!

Огњена Врањеша нимало није погодила вест да се његова бивша љубавница Јелена Карлеуша разводи.

Штавише, фудбалер Андерлехта сматра да је његова некадашња драга, с којом се тајно виђао две године, добила шта је тражила. То је за Курир Старс потврдио близак пријатељ спортисте из Босне, који му је и саопштио да се Јелена разводи.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Верујте да га уопште није дотакла та вест. Јелена га одавно не занима. Баш сам причао с њим о свему што се издешавало и једино што га интересује јесте то да она одговара за претње и увреде које је изнела на друштвеним мрежама. Јавио сам му да се разводи, али он је на то само кратко прокоментарисао да је добила што је тражила. Ето, сад је остала и без мужа и без пара. Код њега су ствари јасне од самог почетка. Све што је могао, он јој је пружио. Лепо јој је било док је добијала поклоне, а хвалила се на мрежама да јој драги муж Душко Тошић поклања. Страшно – прича наш саговорник, који је инсистирао на анонимности.

Он такође тврди да је Јелена живела као краљица док је била с Врањешом.

– Све је имала. Шта год је пожелела, то је и добила. Поред њега је баш уживала. Код куће је имала мир, а с мојим другом љубав и пажњу. Лоше је одиграла слатка мала. Врањеша не занима ни да ли се разводи, ни да ли се поново удаје, само да одговара за своје непромишљене изјаве и претње које му је упутила и на тај начин угрозила његов живот и живот његове породице – завршава наш извор.

Покушали смо да ступимо у контакт с Врањешом, али ни овог пута није одговарао на наше позиве и поруке.

Извор: Курир.рс/Љ.С