Издвајамо Србија

ВУЧИЋ СЕ ХИТНО ОГЛАСИО: Ево шта је поручио народу… (ВИДЕО)

Фото: Јутјуб

Огласио се након фашистичког упада Бошка Обрадовића

Тачно у подне

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Александар Вучић обраћа се у 12 сати на ТВ ПИНК поводом насилног упада Бошка Обрадовића у Скупштину града

Председник даје изјаву поводом најновијег насилног испада Бошка Обрадовића

12.17 Вучић је рекао и да су људи који би наводно требало да преузму власт у Србији спречили да хитна помоћ приђе повређеној Светлани Тришанин, пензионерки од 60 година, која је пала и која иначе има сина, а другог је изгубила од леукемије.

– Андреа, Маша и Наташа… Три девојке избациле су Обрадовића из институције у којој му није било место… Ако жене које су тамо биле данас ово гледају, желим да им кажем још једном хвала на лекцији – рекао је Вучић.

12.00 Вучић се захвалио свим женама и упутио им извињење

– Због последњег фашисточког упада У Скупштину Града извињавам се дивним женама што су морале да тршпе нападе, претње шамарчинама које је говорио Павловић, које су морале да трпе упаде у Скупштину града Бошка који чак није из Београда. Те фашистичке идеје Бошка Обрадовића неће проћи и зато позивам све институције у Србији да рагују. Србија се налази на добромј путу, да радимо тешко и напорно, да се боримо са нашим грађанима и да осигурамо будућност – рекао је председник и додао:

– Желео сам да се захвалим нашим женама које су успеле да одбране Скупштину од Бошка Обрадовића, стале су у одбрану своје земље, заслужују дивљење и то је најлепша слика Србије – рекао је председник Србије и додао да морају да победе они који желе одговорну и демократску Србију.

Он је поновио да су упућене претње женама, као и да су вређани новинари те додао да не може ни не сме мањина да малтретира оне које у складу са законом обављају свој посао.

– Они мисле да ће насиљем нешто да помогну. И молим све људе који се од нас политички разликују да не иду путем насиља.

На питање новинара да ли мисли да ће да стану и шта планирају за суботу, председник је најавио – неће они упасти у ТВ Пинк, јер насиље није омогућено НИКОМ! Држава не наседа на њихове провокације, а све са циљем да изазову реакцију полиције.

Подсећамо, Седница Савета за равноправност у Скупштини града прекинута је након што су лидери Савеза за Србију покусали насилно да уђу у зграду Старог двора.

test2

Vučić se vanredno obraća građanima nakon nasilnog upada Boška Obradovića u Skupštinu!

Posted by ALO! DNEVNE NOVINE on Thursday, April 4, 2019

 

Извор: Ало.рс/Д.С.