Издвајамо Србија

ЖЕЛИ ШТО ПРЕ ДА ЈЕ ОСТАВИ! Јелена не прихвата развод, Тошић моли њене пријатеље да УРАДЕ ОВО!

Душко Тошић поднео је папире за развод брака и све теже подноси чињеницу да његова супруга Јелена Карлеуша не прихвата чињеницу да он жели развод, сазнаје ВИП.

Иако је прилично јасно да њихов однос већ дуже време постоји само на папиру, певачица ни под којим условима не жели да стави тачку на свој десетогодишњи брак и споразумно се разведе од фудбалера. Душко, који је спреман да жени остави вилу од два и по милиона и плаћа папрену алиментацију за децу, у последње време буквално моли Јеленине пријатеље да је уразуме да коначно потпише папире за развод брака, открива извор близак фудбалеру за ВИП.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– И пре него што је Дивна умрла, Душко је на све начине покушавао да убеди Јелену да је развод једино решење, посебно што је јавно осрамоћен због њене порно-афере! Међутим, она му је поручила да то неће дозволити. Он је разговарао и с њеном тетком, браћом и блиским пријатељима, не би ли је убедили да узалудно отежава ситуацију. Тешко му је и тренутно се налази у безизлазној ситуацији – каже извор ВИП магазина. Шта је ЈК рекла поводом развода, погледајте ОВДЕ.

Како сазнајемо, главни разлог због којег је Душко отпратио Карлеушу с Инстаграма јесте наводна прича да је Јелена тражила од њега да окачи фотографију с њеном покојном мајком Дивном.

– Он је на њене захтеве одреаговао бурно и објаснио да он није њена лутка за медије и да не жели никакав контакт с њом, осим када је о њиховим ћеркама реч. Тада ју је и отпратио са Инстаграма, што је додатно подгрејало приче да је развод неминован – каже извор ВИП.

Поводом прича о разводу, огласила се и Јелена Карлеуша, која тврди како се не растаје од Душка.

– Таблоидни текстови о разводу су апсолутна лаж и измишљотина болесних умова. Не верујте, не читајте и не придајте им значаја јер вас лажу – навела је Карлеуша на својим друштвеним мрежама, иако је само дан пре тога на истим написала да на „људско зло, мржњу и завист одавно одговара искључиво тишином“.

 

Извор: Оливера Конатар/Ало