Издвајамо Србија

ЗГРОЗИО СРБИЈУ! Педофил слао гнусне поруке девојчици (12) из Зрењанина: ХОЋЕШ ДА ВИДИШ КАКО ДЕДА…

Фото: Фејсбук принтскрин

Група „Стоп педофилији“ редовно објављује комуникацију педофила с девојчицама, иза чијих лажних профила стоје ловци на сексуалне предаторе.

У Фејсбук групи „Стоп педофилији“ објављена је стравична преписка с предатором Омером Пилиповићем из Велике Кладуше, а који, како наводи, живи у Љубљани.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је наводној девојчици од 12,5 година слао гнусне поруке у којима ју је позивао да ступи с њим у сексуалне односе, наговарао је да гледа порно филмове, и испитивао да ли је некада слушала мајку док има секс!

Група балканских ловаца на педофиле открила је предатора док се преко Фејсбука дописивао с наводном девојчицом из Зрењанина. Иначе, група „Стоп педофилији“ редовно објављује комуникацију педофила с девојчицама, иза чијих лажних профила стоје ловци на сексуалне предаторе.

Он је ученици шестог разреда (измишљени профил) слао поруке експлицитне садржине, а она је тражила да се мушкарац услика са прстом преко усана како би знала да је у питању заиста он.

Пилиповић је оклевао, али је на крају ипак урадио шта је наводна девојчица тражила. Затим ју је упитао када ће почети да упражњава секс, и да ли је некад слушала мајку док то ради. На крају је питао да ли би му „дала маму да ти будем очух“.

– Би ли дала да је чико ј*бе? – упитао је предатор, а девојчица је одговорила да јој није јасно зашто то њу пита и да је мала да прича о томе, а мушкарац је затим наставио:

– Па шта би ти, би ли да тебе учим сексу?, а девојчица је поновила да је мала за то.

Затим је написао: „Хоћеш да видиш како деда ј*бе?“ и наговарао је да јој пошаље фотографију свог полног органа.

– Ево држим га у руци, хоћеш да га видиш?

Када му девојчица није одговарала, написао је: „Што си побегла, бојиш се к*рца?“

Стручњаци упозоравају родитеље да на друштвеним мрежама, у сваком тренутку њихову децу вреба хиљаде педофила. Стеван Ђокић из Центра за безбедност, истраге и одбрану наводи за „Ало!“ да треба бити врло опрезан, јер не постоји универзалан профил предатора.

– Предатори користе интернет да би ступили у контакт с потенцијалним жртвама. То су углавном дечаци и девојчице, а предатори не могу да се сврстају само у једну категорију јер не постоји типичан профил. Они су углавном различитих година, образовања и послова. Заједничко им је само то да су константно у потрази за жртвом – упозорава Ђокић.

 

Извор: Ало.рс/ Н.М.