Издвајамо Србија

Зоран је кренуо ка месту где је певачица издахнула, а онда му се десило нешто због чега су сви ПОЧЕЛИ ДА СЕ КРСТЕ! (ФОТО)

Фото: Јутјуб

Осумњичен за убиство супруге Јелене Марјановић обишао је јуче место на коме је она нађена мртва и док се спуштао ка спомен-плочи, клецала су му колена, због чега је замало пао

Ово што сам ја прошао, моја породица и моја жена мученица, то је страшно. Толико да, ево после три године, не могу да поверујем шта се догодило и шта нас је снашло. Време се сабије у један моменат и једноставно човек у том периоду није свестан шта се заправо десило.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ово је данас, на насипу у Црвенки, на којем је пре тачно три године убијена певачица „Гранда“ Јелена Марјановић (33), рекао њен супруг Зоран (40), који је тренутно осумњичен за убиство.

Упалио свећу

Он је данас, заједно са најближим члановима породице, најпре обишао Јеленин гроб на гробљу Збег у Борчи. Пољубио је певачицину фотографију и дуго грлио споменик. Док је свештеник држао опело за покој душе убијене Јелене, Зоран је покрио лице шакама и заплакао.

Када је поп завршио молитву, Марјановићи су послужили жито и вино, како обичаји налажу, а потом су отишли до насипа у Црвенки, на коме је 2. априла 2016. Јелена брутално убијена. Зоран је и на том месту, где је раније подигао спомен-плочу, запалио свећу.

Марјановић је тужним гласом рекао да не може да верује да његове Јелене нема.

– Као што у једној песми певач каже: „Не верује срце памети“, тако је и код мене. Свестан сам шта се догодило, али душа то не прихвата – рекао је Зоран за Курир и објаснио због чега није довео Јеленину и његову ћерку Јану (7) на трогодишњи помен.

– Јана је хтела да дође, али је морала да буде у школи. Нека, боље је тако. Проценили смо да јој не требају те траумице, боље је за њу да буде с другарима – истакао је удовац и напоменуо да је веома тешко бити сам с дететом после свега.

Била је позитивна

– Како дете одраста, дешавају се и лепе ствари, али све асоцира на њу. Велика је бол што није са нама, да буде уз Јану и да прати њен развој. Она је била веома позитивна особа и радовала се сваком дечјем напретку – описао је Зоран како ћерка и он живе без Јелене.

Иначе, док се спуштао низ насип у Црвенки, ка месту на ком је Јелена убијена, Зоран се саплео чак три пута.

– Док се с оцем, братом и сином спуштао низ насип, којим се и Јелена 2. априла 2016. спустила у смрт, Зорану су клецнула колена, па је деловало као да се трипут саплео и умало пао. Окупљени су почели да се крсте. Можда је био одсутан и непажљив, али, ето, јуче је било три године од Јеленине смрти, она је убијена у 33. години, чека се да тужилаштво подигне трећу оптужницу против Зорана, а он се баш три пута саплео. Све се нешто врти око тог броја. Могуће је да је у питању само случајност – објашњава наш саговорник и напомиње да је смрт Јелене Марјановић и после толико времена велика мистерија и да је питање да ли ће се права истина икада сазнати.

Најближи на Збегу
Свекрва и Крсмановићи нису дошли

На гробљу Збег, али и на насипу у Црвенки, поред Зорана Марјановића, јуче су били и његов отац Владимир, брат Милош са супругом Милицом, син из првог брака Урош, породична кума Вера Вукомановић, као и још неколико особа. Породица Крсмановић, рођаци покојне Јелене Марјановић, јуче нису били на гробљу, иако су то чинили претходне две године. На помен није дошла ни Зоранова мајка Зорица, која не долази на гробље јер, како су то раније објаснили, то лоше утиче на њу.

Осврнуо се на истрагу
Све је спој лоше судбине и лоших људи

Марјановић, који чека да тужилаштво, које га сумњичи за убиство супруге, подигне нову оптужницу против њега или одустане, осврнуо се јуче и на ток истраге.
– Мора правда да победи, као и увек. Не знам како ово да коментаришем, да ли као лошу судбину или као сплет неких лоших околности или као спој лоших људи около. Не могу да дефинишем. Ја полазим од себе – никада не бих осудио некога, чак ни вербално, а да нисам сигуран да је нешто учинио. Поготово у оваквом једном злочину, ово је страшно – казао је Зоран.

Ове стихове је Зоран посветио супрузи

Еј, не вјерује
срце памети
еј, па ме тјера
тамо гдје си ти

За покору што те волим
именом се твојим молим
тебе молим, бога преклињем
газио бих хладан камен
и по трњу живи пламен
само дахом да те дотакнем

Бројке
x 3 године прошле од смрти певачице
x 33 године имала Јелена Марјановић
x 2 оптужнице против Зорана враћене на допуну

 

Извор: Курир.рс/ Јелена Ивић