Издвајамо Србија

ЗОРАН НА ЈЕЛЕНИНОМ ГРОБУ ЗАПРЕТИО УБИЦИ! Открио је ИСТИНУ о свему – да се НАЈЕЖИШ (ФОТО)

Фото: Јутјуб

Живот ћу посветити тражењу зликовца који нас је завио у црно и он неће побећи! Чак и ако није међу живима, пронаћи ћу му гроб, каже супруг убијене певачице.

Моје дете расте без мајке због нечијих болесних порива. Наравно да ћу цео живот посветити тражењу монструма који нас је завио у црно и неће побећи, то гарантујем главом!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

То је изговорио Зоран Марјановић, муж убијене певачице “Гранда” Јелене Марјановић, која је на јучерашњи дан пре тачно три године пронађена мртва у каналу у Борчи.

Фото: Јутјуб

Марјановић, који је уједно и осумњичени за убиство супруге, ни дан-данас не може да схвати шта се тачно десило кобног 2. априла 2016. на насипу.
Ипак, у једно је сигуран, убица ће кад тад бити приведен правди.

– Кажу да човек временом навикне на бол и прихвати живот с тим, али рана у души не зараста никад. Поготово кад изгубиш вољену особу на овако монструозан начин. Ево, данас је тачно три године од Јелениног убиства, а нема ни дана ни ноћи, а да се ја не запитам ко је њој могао на такав начин да науди и због чега?! Јеца је била жена која се никада ни с ким није споречкала. Даће бог да убица буде ухапшен! Тек тамо га чекају муке! Не журим ја нигде, заклела се земља рају да се тајне све сазнају, чврсто верујем да ће се обелоданити истина о убиству. Чак и ако монструм више није међу живима, пронаћи ћу где му је гроб – каже Марјановић.

У исповести о први пут открива шта би урадио ако би се икада сусрео са убицом и наводи да то не би било паметно.

– Ако је жив, наћи ће га полиција, пре или после, у то не сумњам. Свакако, било би боље да га они нађу пре мене јер ако га ја нађем, то се не би добро завршило – каже Зоран.

Супруг убијене певачице наводи и да се не плаши суђења уколико тужилаштво одлучи да поново подигне оптужницу против њега, јер је, како тврди, невин.

– Што се тиче оптужнице, могу само да кажем да је моје срце чисто и пред богом и пред људима! Апсолутно немам никакве везе са страдањем своје супруге нити могу да претпоставим ко је могао да почини нешто тако језиво. Наше институције раде свој посао добро и савесно, не сумњам да ће на крају открити правог злочинца и пресудити му најстрожом казном – каже Зоран.

Марјановић каже и да никада није посумњао да га супруга вара нити у њену љубав иако су многи покушали то да ураде.

– Ретко се човеку деси таква љубав, као што је Јецина и моја, пуна поверења, поштовања и пажње. Једноставно, ми смо се разумели погледом. Да је мени моја Јеца жива, ми би старост дочекали заједно. Све друге чаршијске приче које причају зли и љубоморни језици нису тачне – каже Марјановић.
Он додаје и да о томе колика је његова љубав са Јеленом говори и то што су планирали проширење породице.

– Планирали смо још једно дете, али смо у томе спречени, нажалост. Јеца и ја смо волели живот, волели смо када су људи око нас срећни и радовали смо се када се било коме десе лепе ствари – каже Марјановић.

 

Извор: Српски Телеграф/srbijadanas.com