Издвајамо Србија

БРУТАЛНА ПРОВОКАЦИЈА АЛБАНАЦА УСРЕД ШУМАДИЈЕ! „О, мори, Србијо, палио сам ти зидине!“ орили се стихови усред Чачка (ВИДЕО)

Фото: Твитер принтскрин

Немају срама

Након случајева у Долову и Борчи када су Албанци који држе пекаре у централној Србији провоцирали са знаком орла раширених крила, догодио се нови инцидент. Наиме, на друштвеним мрежама појавио се снимак групе младих Албанаца, који су по свој прилици били у транзиту кроз централну Србију, али нису пропустили прилику да Србима пошаљу поруке мржње и непријатељства.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Њих четворица су у групном видеу отпевали песму на албанском језику, а у какофонији њихових неартикулисаних гласова назиру се имена Адема Јашарија и Берише.

– О, моја Србијо, сломио сам ти зидине, а мене зову Сали Бериша; О, мори, Србијо, палио сам ти зидине; Мене зову Адем Јашари.

Док дијалог Приштине и Београда стагнира, приштинске таксе стоје закуцане на 100 посто, све је више провокација и инцидената у којима Албанци на непримерен начин истичу свој национални понос. Недавно је један од њих позирао са знаком албанског орла усред Београда, због чега је борчанска пекара у којој ради постала место окупљања незадовољних комшија.

Претходно је на мосту усред Новог Сада осванула албанска застава, а овога пута групица је решила да свој понос и спомињање ратних злочинаца буде на једном од српских друмова.

 

Извор: Ало