Издвајамо Србија

Читаку ударила на Ану Брнабић, због изјаве да су „ИЗАШЛИ ИЗ ШУМЕ“ покренула ЛАВИНУ, Албанци нам се РУГАЈУ У ЛИЦЕ! (ФОТО)

Фото: Јутјуб

Албанци су покренули низ провокација на рачун изјаве Ане Брнабић!

Након што је премијерка Србије Ана Брнабић изјавила да је забрињава и плаши ситуација на Косову, због тога што како каже, Приштина не размишља рационално ни о квалитету живота Албанаца на Косову, док је Београд рационална страна и да је само због тога у овом тренутку мир на Косову, стигле су масовне реакције из Албаније.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, она је рекла како се Албанци не плаше рата и како се са њима „никада не зна“. Такође је поручила да су то људи који су „буквално изашли из шуме“.

Ne mburremi me malet tona!#literallyfromthewoods

Posted by Atifete Jahjaga on Thursday, May 30, 2019

– Имате посла с људима који су буквално изашли из шуме. Њима је свеједно да ли је тамо рат или није и то ме плаши – оценила је Брнабић на конференцији за новинаре са шефом Делегације Европске уније у Србији Семом Фабрицијем, који јој је предао извештај Европске комисије о напретку Србије у евроинтеграцијама.

Одмах су стигле и реакције Албанаца. Наиме, они су на друштвеним мрежама почели да каже своје фотографије уз таг „сад смо изашли из шуме“.

Прво је Беџет Пацоли је забранио улаз председници Владе Србије на Косово, а онда се огласила и Јахјага.

„Ми се хвалимо нашим планинама“, написала је Јахјага на свом Фејсбук профилу и поставила слику из планине.

Затим је дипломатска представница Приштине у САД Влора Читаку послала путем твитера нову провокацију Србима. Она се сликала како наводно излази из шуме и шири руке са осмехом на лицу.

Испод слике је алудирала на изјаву српске премијерке Ане Брнабић која је албанске лидере назвала „људима који су буквално изашли из шуме“, а за коју Читаку сматра да је расистичка.

Албанци су се масовно досетили да закаче и слике познатих Албанаца уз исти таг. Тако су у први план испливале певачица Дуа Липа, певачица Рита Ора, фудбалери Гранит Џака и Ђердан Шаћири.

Затим се огласио и Африм Забели, први пилот хеликоптера на Косову.

А да прећути није могла ни Мејлинда Кељменди, освајачица златне медаље у џудоу.

Фудбалер Ливерпула, Ђердан Шаћири је такође иронично поставио своју фотографију.

Изгледа да је код Албанаца ово постао тренд, а ово су неке од најзанимљивијих досетки.

Као што се види на фотографијама, многи су се дословно и сликали у шуми како би на саркастичан начин упутили поруку Ани Брнабић.

Остаје нам да сачекамо њену реакцију.

 

Извор: Ало/ Д.К.