Издвајамо Србија

ДАРКОВЕ КОМШИЈЕ ОПЛЕЛЕ: Поново мафија по селу, и даље дивља а преко везе добија нову саобраћајну дозволу!

Фото: Јутјуб

Дарко Лазић је, наводно, нашао начин да заобиђе закон и преко везе добије нову возачку дозволу, која му је, много пре удеса због бахате вожње, одузета.

„Дарко поново глуми шерифа и мафија по селу. Ништа се није променило, а сви из села су мислили да ће га нова шанса за живот коју је добио опаметити и да ће га дете које очекује променити. Међутим, ништа од тога се није десило“, каже извор близак Лазићу и објашњава да је певач пронашао начин да поново добије возачку дозволу.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Преко везе је средио да поново полаже возачки испит, иако ће то бити само формалност и неће ни излазити на полагање. Тако ће добити нову возачку дозволу, иако због свих саобраћајних прекршаја и незгоде коју је изазвао, не би смео да вози наредних пет година. Дарко се свима хвали како је све средио преко своје везе и како ће ускоро добити нову дозволу. До тада вози као да се ништа није десило – и даље не везује појас, и даље дивља по селу, и даље се понаша као и пре саобраћајке“, прича наш саговорник.

Због тога како каже, цело село страхује.

„Ми смо мислили да ће се он смирити након свега и да ћемо сви моћи да одахнемо. Док је био у коми, а и касније у болници, молили смо се за његов живот и што брже оздрављење. Очекивали смо да ће га та ситуација променити“, прича забринут комшија, који нам је објаснио да је Дарко одувек био бахати воза.

„Сви знају да је као млад волео да вози мотор на једном точку и да тако јури кроз село, а да том приликом неретко страда живина из комшијских дворишта која изађе на улицу. Хиљаду пута се десило да прегази нечију кокошку, пса или мачку… Он је зависник од адреналина и то је јаче од њега. Ако га ни саобраћајна незгода у којој је остао без слезине, бубрега и безмало живота није променила, онда ништа неће“, каже Дарков комшија из Брестача.

 

Извор: Курир.рс/Ало