Издвајамо Србија

ДЕА ЂУРЂЕВИЋ ОТКРИЛА ДА СЕ ПРОБУДИЛА СА МЛАДЕНОМ ПА ПРИЗНАЛА: „Ово није мој живот“

Фото: Јутјуб

Деа Ђурђевић, водитељка „Пинка“ која се опоравља од тешке саобраћајне незгоде након што јој је аутобус откинуо руку, гостовала је данас поподне у емисији „Премијера“ где је открила како њен живот изгледа сада.

Прво је открила да се данас пробудила уз партнера Младена Мијатовића. Видно је расположена и насмејана и све више се опоравља из дана у дан.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Пробудила сам се са Младеном – признала је Деа Ђурђевић и истакла да једва чека да почне да вози. Каже да све ово од опоравка није оно на шта се навикла.

– Ово није мој живот – рекла је Деа Ђурђевић.

Испричала је и да јој је психијатар са ВМА помогла да преброди тешке тренутке, те да је Др Бумбаширевићу изузетно захвална.

– Бумбаширевћа сам питала све што сам желела волела бих да може да оперише све које мора, хвала му на свему! – рекла је она.

Водитељ је приметио да Деа Ђурђевић има и намазане нокте.

– Све је сређено, нокти, мислим да жена треба да остане жена. А на другој руци не смем да дирам сама, доктор ми сече нокте – открива Деа Ђурђевић.

А на питање шта јој недостаје на руци, алудирајући на прстен, Деа се само загонентно насмејала:

– Аааа знала сам, бићеш у сватовима надам се да ти се допада одговор.

Иначе, водитељка једва чека да се врати у јутарњи програм „Пинка“ који води са Предрагом Сарапом.

– Наравно да ми тамо нико није зазузео место, која се још родила да мени заузме место (смех). Сарапа издржава да свако јутро ради сам и то ми значи – рекла је она истичући да јој изузетно значи подршка Жељка Митровића.

На крају интервјуа испричала је да се мама и партнер Младен Мијатовић према њој односе заштитинички, те да јој је смех помогао да преброди тешке ситуације.

Водитељ јој је на крају рекао: „Видимо се на телевизији, па на свадби“ што је Деу и те како насмејало.

 

Извор: А. П./Блиц